Flæskestegssandwich – MIB

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så er en af vores Madgladiatorer taget et smut til Northside for at tage temperaturen på deres burgere. Det her er den første, en flæskestegssandwich fra MIB. Læs anmeldelsen her. 

Bollen

Rammen for flæskestegssandwichen er en hjemmelavet lækker surdejsbolle. Lidt meget brød i, men god smag og fylde. Perfekt til en flæskestegssandwich.

Grisen

Der er rigtig meget gris i burgeren, lidt for meget måske, i forhold til resten af fyldet. Men trods alt sprød svær, der næsten er så sprød så man knækker en tand.

Fyldet

Der er de klasiske syltede agurker, rødkål og cremefraise dressing, og så er der en frisk æbleskive i burgeren. En meget fin kontrast til den ellers meget fede gris. Det hele er dog en smule dårligt fordelt i burgeren, på grund af de meget tykke skiver flæskesteg.

Prisen

Hele herligheden får man til blot 65 kr. Måske en kende dyrt, men det er på festival, så det er lidt det man kan forvente. Og der er ikke nogen tvivl om at man får rigtig meget gris for pengene.

det kejserlige touch

En flæskestegssandwich er en klassisk festival spise, og der er altid rift om dem. Og med den mængde flæskesteg man får i den her burger, så er den klart et besøg værd.

Så er en af vores Madgladiatorer taget et smut til Northside for at tage temperaturen på deres burgere. Det her er den første, en flæskestegssandwich fra MIB. Læs anmeldelsen her.  Bollen Rammen for flæskestegssandwichen er en hjemmelavet lækker surdejsbolle. Lidt meget brød i, men god smag og fylde. Perfekt til…

Den første burger på Northside må se sig slået

Bollen - 8
Grisen - 7
Fyldet - 7.5
Prisen - 6
Et kejserligt touch - 7.5

7.2

En lækker flæskestegssandwich er den første der må bide i støvet på Northside. En burger med masser af gris til en helt fair festivalspris.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Flæskestegssandwich – MIB' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved