Frikadelleburger
– Vigge Gruppen – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Endnu en burger må se sig slået på dette års Roskilde Festival, denne gang er det en Frikadelleburger fra Vigge Gruppens Frikadelle bod over for Apollo scenen der står for skud. Læs her hvad vores Mad-Lanista synes om den.

Bollen

En lidt kedelig bolle, der er blevet ristet og efterfølgende afkølet inden den er blevet samlet og serveret for vores Mad-Lanista. Så den er sprød og kold. Ikke videre interessant.

Frikadellen

Der ligger en (flækket) frikadelle i burgeren, hvilket bestemt ikke er særlig meget. Så man står meget hurtigt tilbage med en kedelig bolle, som kun er fyldt med rødkål. Der kunne de godt have ofret sig lidt ekstra, om ikke andet så blot have lagt 1,5 frikadelle i den.

Det skal dog lige nævnes af den frikadelle der så er at finde i burgeren faktisk smager rigtig godt.

Fyldet

Den kan fåes med den klassiske rødkål eller med salat.

Denne udgave med rødkål kan ikke rigtig anbefales. Rødkålen er helt kold og ikke videre interessant. Og den dressing der er lagt på, smager af absolut ingen ting. Og så er der lige lagt to meget kedelige syltede agurker på toppen.

Prisen

50 kr. er en fair pris for en festivalburger, men det er meget tydeligt, at de holder prisen nede ved kun at lægge en frikadelle i burgerne. Så ville man gerne have givet lidt mere, for så at få en burger fyldt med frikadelle, i stedet for den ene man får med i prisen.

Det Kejserlige Touch

Det kan man ikke rigtig sige der er noget af. Det er en generelt ret kedelig burger. Der er dog lige lidt points for at frikadellerne er ret lækre. Men ellers er denne burger ikke ret meget ved.

 

Endnu en burger må se sig slået på dette års Roskilde Festival, denne gang er det en Frikadelleburger fra Vigge Gruppens Frikadelle bod over for Apollo scenen der står for skud. Læs her hvad vores Mad-Lanista synes om den. Bollen En lidt kedelig bolle, der er blevet ristet og efterfølgende…

En frikadelleburger må bide i støvet

Bollen - 4.5
Frikadellen - 7.5
Fyldet - 2
Prisen - 5.5
Et kejserligt touch - 3

4.5

En burger helt uden overraskelser, dog bortset fra det faktum at frikadellerne er yderst velsmagende. Resten af burgeren er ikke meget ved. Og der er alt for lidt frikadelle i burgeren. Så er du sulten efter en koncert på Apollo scenen, så skal du ikke lade dig friste af den billige pris.

5
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Frikadelleburger
– Vigge Gruppen – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved