Gastroburger – Gastrotrucken

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista er et smut forbi Mandeweekend messen i Tap1 idag og til at stille sulten går han med raske skridt mod Gastrotrucken. Læs her hvad han synes om deres Gastroburger. 

Bollen

En meget stor bolle, men en ægte brioche. Den er blød og svampet og holder fint formen hele vejen igennem måltidet. Og så er den ristet som sådan en bør ristes, kun på skæresiden. En virkelig lækker burgerbolle.

Bøffen

Bøffen har en fin størrelse og masser af smag, men den er stegt lige i underkanten. Det er ikke fordi den er rå, men nogle steder i bøffen, specielt i den ene side, grænser den til det. Men ellers er den vildt lækker, og der er masser af den.

Fyldet

Virkeligt lækkert fyld. Meget rustikke syltede agurker, en god ost, bacon, som godt kunne have været mere sprødt og lidt for mange hjemmesyltede løg udgår fyldet i Gastroburgeren. De syltede løg overdøvede lidt hele smagsbilledet, sammen med den hjemmelavede hybenketchup og gjorde at nogle bidder af burgeren virkede noget sure. Men ellers er fyldet meget lækkert. Og der manglede bestemt ikke noget.

Drikkelsen

En dåse cola er en dåse cola, men det hele afhænger af prisen. I dette tilfælde koster den 20 kr. Man har dog mulighed for at få en gratis cola, hvis man tjekker ind hos Gastrotrucken på facebook. Men det kunne vores Mad-Lanista ikke gøre, for ville hans hemmelige identitet blive røbet :)

Prisen

70 kr. for en burger og 20 kr. for en cola. Så er det også betalt. Det er lidt i den dyre ende når man ser på det faktum, at det jo er street food. Havde burgeren været 10-15 kr. billigere og der så var sparet lidt på de syltede løgene, så havde den været perfekt.

Det kejserlige touch

Ved en street food bod skal det gå stærkt, og den har de klart fanget. Pengene var ikke andet end lige sendt af sted med MobilePay, og så var burgeren klar. Men der er stadig lige lidt ting der kan forbedres. Gastrotruck har sagt på Instagram, at de glæder sig til at læse vores anmeldelse, så vi ved at de læser det her. Så er det blot op til dem at gøre deres burger perfekt. Og så kan det være, hvis du kigger forbi Tap1 imorgen, at du får en helt himmelsk bruger.

Vores Mad-Lanista er et smut forbi Mandeweekend messen i Tap1 idag og til at stille sulten går han med raske skridt mod Gastrotrucken. Læs her hvad han synes om deres Gastroburger.  Bollen En meget stor bolle, men en ægte brioche. Den er blød og svampet og holder fint formen hele vejen…

En stor burger til en stor pris

Bollen - 10
Bøffen - 8.5
Fyldet - 7.5
Drikkelsen - 8
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 8

8.2

En ganske fornuftig burger, med masser af fylde, dog lige i den dyre ende. Men den smager godt.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Gastroburger – Gastrotrucken' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved