Gedeost- og Bøfburger – Paludan Bogcafé

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har fået en Madgladiator til at give sig i kast med en såkaldt Gedeost- og Bøfburger på Paludan Bogcafé, hvilket endte med endnu en erobring. 

Bollen

Burgerbollen må betegnes som en US-style burgerbolle, blød og med masser af sesam. Klart en købebolle, men en okay en af slagsen. Den gør med andre ord det den skal.

Bøffen

Burgerens bøf havde en god størrelse og en fin smag, men den forekom lidt tør. Men det er der resten af fyldet i burgeren kom til undsætning.

Fyldet

Den gratinerede gedeost er rigtig dejlig, og er tydeligt omdrejningspunktet i denne burger. Udover gedeosten var der selvfølgelig også en masse grønt, hvilket måske kan få denne burger til at fremstå mere café-burger agtig. Ikke desto mindre er der masser af agurk, tomat, rødløg og salat som ikke bare er et blad iceberg salat, men en blandning af rucola, radicio, lollo rossa og frisé. Man kan diskutere hvorvidt en agurk høre til i en burger, med mindre den er syltet. Men de har sørget for to to små cornichoner ved siden af burgen, hvis det er det man var til. Til sidst skal lige nævnes de bagte peberfrugter, som giver en god sødme til gedeosten.

Tilbehøret

Burgeren er serveret med stegte kartoffelbåde, som mangler lidt salt og peper, men de er fint ristede. De er ikke smurt ind i fedtstof som man kender fra andre steder, så man fristes næsten til at kalde dem sunde. Og så er stegte kartoffelbåde jo en klassisk sideorder til en café-burger.

Dyppelsen

Som dyppelse til kartoffelbådene er der en lidt flad chilimayo, som også er en smule syrlig. Men vores Madgladiator er godt tilfreds med den.

Drikkelsen

Lidt utraditionelt har vores Madgladiator valgt en dobbelt latte til hans burger. Men ikke desto mindre er den meget god. Og til en meget overkommelig pris.

Prisen

At betale 89 kr. for en burger med ovnbagte kartoffelbåde er en meget fornuftig pris. Specielt når man ser på mængden af mad man får.

Et kejserligt touch

Der er ikke rigtig noget ved burgerne, som ikke er som man forventer sig af en café-burger. I hvert tilfælde ikke ifølge vores Madgladiator.

Vi har fået en Madgladiator til at give sig i kast med en såkaldt Gedeost- og Bøfburger på Paludan Bogcafé, hvilket endte med endnu en erobring.  Bollen Burgerbollen må betegnes som en US-style burgerbolle, blød og med masser af sesam. Klart en købebolle, men en okay en af slagsen. Den gør…

En burger erobret, en tilbage på Paludan Bogcafé

Bollen - 6
Bøffen - 6
Fyldet - 7
Tilbehøret - 6
Dyppelsen - 7
Drikkelsen - 7
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 0

6

En god café-burger til en fornuftig pris men uden de store overraskelser.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Gedeost- og Bøfburger – Paludan Bogcafé' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved