Gourmet Slider –
The Black Cock

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista er på togt igen og i dag blev det til en Gourmet Burger fra The Black Cock inde ved Kultorvet. En meget lækker burger, læs her hvorfor. 

Bollen

En meget lækker ciabatta-ligende bolle. En lille smule sej, men meget meget fin. Perfekt fylde og størrelse. Danner meget fint rammen om måltidet uden af tage for meget fokus. Herren i madvognen fortæller hvordan dejen bliver æltet igennem i 6 til 8 timer, for at nedbryde gluten. Så han vil næsten garantere, at man kan spise den, selv som glutenallergiker.

Bøffen

En bøf af limousine kvæg. Meget lækker. Stegt meget fint og meget fint krydret. Ingen tvivl om at det er kød der klæder burgeren.

Fyldet

Sindsygt lækkert hjemmelavet fyld. Meget spændende med friske ærte spirer frem for et salatblad. Dertil giver deres hjemmesyltede løg, majroe og selleri et meget fint modspil til den kraftige ost og den fede bøf. Meget lækkert. Toppen og bunden af bollen er smurt med hjemmelavet trøffelmayo, lavet på trøfler fra Gottland. Yderst delikat og med en meget kraftig smag af trøffel.

Prisen

Til en flad 50’er, vil vi her på Burgerimperet helt sikkert vælge en sådan burger, frem for en slaveburger fra McD, når vi er på vej hjem fra byen. Ingen tvivl om det. Og vi kan også næsten garantere, at man har det meget bedre efter at have spist en af deres burgere, frem for den man normalt køber hos McD, en fredag eller lørdag nat.

Det kejserlige touch

Hele konceptet er fantastisk. The Black Cock (navnet er ikke særlig, men det går an, når der er et billede af en hane ved siden af) stiler efter at lave et virkeligt lækkert alternativ til de junkfoodburgere man kender fra turen hjem fra byen. Og de gør det virkelig godt. De står på Kultorvet, altid, hele tiden, næsten. Fredag og lørdag står de der enda til kl 6 om morgenen og kaster burgere over disken, til folk der netop har lyst til et meget bedre alternativ til slaveburgeren fra McD.

Da vi var forbi var der ikke sindsygt travlt, så herren bag disken gav sig meget god tid til at forklare alle råvarerne. Hvilket klart er et plus. Specielt når vi skal skrive en anmeldelse om dem :) Men også meget fint lige at få et indblik i hvorfor de gør som de gør og laver den mad de laver.

Adressen

Du finder The Black Cock midt på Kultorvet i Indre By i København.

 

Vores Mad-Lanista er på togt igen og i dag blev det til en Gourmet Burger fra The Black Cock inde ved Kultorvet. En meget lækker burger, læs her hvorfor.  Bollen En meget lækker ciabatta-ligende bolle. En lille smule sej, men meget meget fin. Perfekt fylde og størrelse. Danner meget fint…

En slider fra kultorvet må se sig slået

Bollen - 8.5
Bøffen - 7.5
Fyldet - 9.5
Prisen - 8.5
Et kejserligt touch - 9.5

8.7

En virkelig lækker burger, hvor man virkelig får noget for penge, trods dens størrelse. Den udgør klart et lækkert pitstop på vej hjem fra byen en fredag eller lørdag aften.

9
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Gourmet Slider –
The Black Cock' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved