Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

Greasy Rider – Café UG

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
På en tur rundt i nabolaget opdagede vores Mad-Lanista at den netop nyrenoverede Café UG har fået burgere på menuen, og det skulle selvfølgelig prøves. Her er det deres Greasy Rider med bacon og æg det testes. Læs Mad-Lanistaens anmeldelse her under.  Bollen En lidt kedelig bolle. Lidt som man…

En burger med bacon og æg må se sig slået

Bollen - 3
Bøffen - 6
Fyldet - 8.5
Tilbehøret - 5
Dyppelsen - 9.5
Drikkelsen - 7.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 6

6.7

Denne billige sag af en burger er egentlig meget lækker til prisen, men den er ikke just nogen gourmet burger. Der er steder den kunne forbedres, men den kan sagtens spises.

7

På en tur rundt i nabolaget opdagede vores Mad-Lanista at den netop nyrenoverede Café UG har fået burgere på menuen, og det skulle selvfølgelig prøves. Her er det deres Greasy Rider med bacon og æg det testes. Læs Mad-Lanistaens anmeldelse her under. 

Bollen

En lidt kedelig bolle. Lidt som man kender dem fra supermarkedet. Den kan selvfølgelig ikke være totalt innovativ når måltidet ikke koster mere, men man kunne godt have lavet en hjemmelavet bolle. Det burde ikke kunne smadre budgettet.

Bøffen

Egentlig en fin bøf, af en fin størrelse (200g), men den kunne måske godt have brugt lidt mere salt og peber. Den er dog stegt meget fint og den er ret saftig, men den smager ikke af meget.

Fyldet

Masser af grønt, meget sprød bacon, syltede agyrker, bløde løg og hjemmelavet kryddermayo. Alt sammen meget lækkert. Men det der er med til at gøre denne burger lidt vildere er et pocheret æg. Det giver det hele lidt mere kant.

Tilbehøret

En stor håndfuld hjemmelavede kartoffelbåde udgør side-dish’en til denne burger. De er lidt kedelige. De kunne man sagtens have gjort meget mere interessante, for eksempel ved at double- eller tripple-fry dem, så de blev langt mere sprøde.

Dyppelsen

Til kartoffelbådene får man to forskellige slags mayo. Den ene er en mayo med mangochotney og den anden en mayo med urter og estragon. Meget lækkert, og for en gang skyld får man rigelig mayo. Meget lækkert.

Drikkelsen

Selvom de kun har flaskesodavand, så kan man bestille både en lille og en stor (to flasker) sodavand. Meget fint. Men den store er lidt dyr.

Prisen

99 kr. for en burger med kartoffelbåde og masser af mayo er sådan set meget fint. Man kunne måske godt have tænkt sig lidt sprødere kartoffelbåde og måske en hjemmelavet bolle, for at den sådan havde været rigtig lækker.

Det kejserlige touch

To meget forskellige men begge meget lækre hjemmelavede mayoer er ikke noget man ser hver dag. Klart et plus. Og at de er med i prisen gør det hele endnu bedre. Men selve burgeren er desværre ret standard, hvilket er lidt synd, for de burde kunne give den bare et lille nøk opad uden den burde blive dyrere.

Adressen

Du finder Café UG lige over for Blågårds Plads på Nørrebro i København.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Greasy Rider – Café UG' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved