Hesseløgade burger
– Beef & Burger

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så kom en af vores Madgladiatorer til Østerbro i København, for at tage hul på erobringen af Beef & Burgers mange burgere. I denne omgang måtte en Hesseløgade Burger se sig slået. Læs anmeldelsen her. 

BOLLEN

Beef og Burgers udlægger deres burger som en gourmet burger, men bollen er ikke hjemmelavet og den er en andelse tør. Den bør mere kategoriseres som en café-bolle.

BØFFEN

Bøffen smager rigtig godt. Har faktisk lidt smag som når mormor laver bøf med bløde løg. Den er desværre gennemstegt, og så er det desværre også tilfældet her på Beef & Burger, at man har glemt at smage bøffen til.

FYLDET

Udover bøf består burgeren af cheddar, tomatsalsa, jalapenos, guacamole, rødløg, hjertesalat, frisk tomat, syltet agurk og frisk agurk. Efter vores Madgladiators mening, så høre frisk agurk ikke til i en burger. Og så gør den friske tomat heller ikke noget postivt for burgeren.

Der er meget ketchup i burgeren og ikke rigtig noget tomatsalsa og guacamolen. Og så er cheddaren heller ikke ligesom normal cheddar, men mere i retning af præ-smeltet cheddar. Det giver en lidt syntetisk smag af ost, hvilket egentlig klæder burgeren.

TILBEHØRET

Store flotte kartoffelbåde, ca. fem stk. De smager fint og de er godt smagt til med salt. De mangler desværre lige lidt sprødhed, for at blive sådan rigtg gode.

DYPPELSEN

Vores Madgladiator bestiller “hjemmelavet chili mayo”, som egentlig bare smager af Thousand Island dressing med for meget ketchup i. Den virker bestemt ikke som om den er hjemmelavet, men mere som almindelig mayo smagt til med ketchup.

DRIKKELSEN

Som drikkelse får vores Mad-Lanista en cola zero på flaske, hvilken jo er som sådan en nu er. Men den er billig, kun 25 kr.

PRISEN

109 kr plus 25 for en cola. bestemt en fin pris. Det er egentlig meget standard. Men den bør ikke blive kaldt en gourmet burger, men mere en burger af fin kvalitet og smag.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Generelt set en meget fin burger, men den halter lidt og specielt med den friske agurk. Den høre ikke rigtig til nogen steder.

Så kom en af vores Madgladiatorer til Østerbro i København, for at tage hul på erobringen af Beef & Burgers mange burgere. I denne omgang måtte en Hesseløgade Burger se sig slået. Læs anmeldelsen her.  BOLLEN Beef og Burgers udlægger deres burger som en gourmet burger, men bollen er ikke…

En Hesseløgade Burger må bide i sandet

Bollen - 4.5
Bøffen - 6
Fyldet - 6.5
Tilbehøret - 7
Dyppelsen - 4
Drikkelsen - 8
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 3.5

5.8

En gennerelt set meget fin burger, men den halter lidt nogen steder. Og så er det bestemt ikke nogen gourmet burger, den er mere i stil med en klassisk café-burger

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Hesseløgade burger
– Beef & Burger' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved