Hjemmelavet Burger
– Mols Linien

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har haft vores Mad-Lanista et smut på tværs af Kattegat for at erobre Mols Liniens Hjemmelavede Burger, den med oksekød. Læs her hvad han synes om den. 

BOLLEN

En lidt halvkedelig bolle, som trods alt holder fint på indholdet gennem hele måltidet, trods det meget våde fyld. Den er ikke helt ristet nok. Men havde den været mere ristet, så havde plastikbestikket ikke kunnet holde til det.

BØFFEN

En meget fin bøf. Stegt perfekt og den er meget fint krydret, men den er slet ikke stor nok til at fylde bollen ud. Og så har den fået lidt for meget efter-varme på den ene side, så den er blevet ristet helt hård på kanten .

FYLDET

Det er meget frisk, men også meget vådt, hvilket resulterer i, at det hele sejler lidt rundt. Den revende cheddar, som ligger hen over bøffen er ikke helt smeltet, og så bliver cheddar bare sådan lidt kedelig, hvis det ikke er helt smeltet. Men den tyndtskårne bacon er meget sprødt, der er meget af den og det smager vildt godt.

PRISEN

59 kr. for det, der i bund og grund af en “grovbolle”-udgave af en grillburger, er sådan set helt fair. Man kunne måske godt have forventet en lidt bedre bolle til den pris, og måske en lidt større bøf.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Vi vil meget gerne fremhæve deres plastikbestik, eller rettere deres sorte plastikknive. De er muligvis de skarpeste plastikknive man kan komme i nærheden af. De skære igennem alt. Men hvad gaflen angår, så er vores Mad-Lanista igennem fire af dem for at fuldføre måltidet, da de bliver ved med at knække.

Vi har haft vores Mad-Lanista et smut på tværs af Kattegat for at erobre Mols Liniens Hjemmelavede Burger, den med oksekød. Læs her hvad han synes om den.  BOLLEN En lidt halvkedelig bolle, som trods alt holder fint på indholdet gennem hele måltidet, trods det meget våde fyld. Den er…

En burger til søs er blevet erobret

Bollen - 3.5
Bøffen - 6.5
Fyldet - 4
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 4

5.1

En burger, som i bund og grund er helt okay og til en meget fair pris. Det er ikke en gourmet burger, men hvad kan man forvente af en burger fra Kiosken på en af Mols Liniens Færger.

5
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Hjemmelavet Burger
– Mols Linien' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved