Homer – Burger Anarchy

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tre af vores Madgladiatorer har erobret en såkaldt Homer fra Burger Anarchy. De har fået den som take-away. Læs deres anmeldelse af den her.

[Update] Det skal nævnes at Burger Anarchy skifter deres menu hver måned, så nogle af de ting der bliver anmeldte her er muligvis ikke længere at finde på menuen. 

Bollen

Det er en god men lidt kedelig bolle. Den er desværre blevet lidt sej under transporten, og det gør den bestemt ikke bedre.

Bøffen

Bøffen er meget god. Den er fint stegt, uden at være gennemstegt, og med en god let krydret smag. Klæder den ellers lidt kedelige bolle meget fint.

Fyldet

Hvis man havde fået burgeren på restauranten i stedet for som take-away, så havde løgringene måske været sprøde, men de er blevet lidt bløde under transporten. Så dem er der ikke meget ved. Ud over dem er der bacon, ost og et friskt salatblad. Der kunne godt have været lidt mere salat i burgeren, men ellers er det rigtig lækkert, med masser af smag.

Tilbehøret

Der er valgt nogle håndskårne pommes frites til denne burger. De er gyldne og sprøde (lidt bløde efter transporten, men de er stadig lidt sprøde), men mangler klart noget salt.

Dyppelsen

Der er valgt en mayo med cheddar og purløg. Den er virkelig lækker, den er anderledes og nytænkende. Og så passer den virkelig godt til burgeren.

Prisen

Måltidet er lidt for dyrt i forhold til det man får for pengene, og specielt når man tænker på at det er take-away. Det burde gøre det hele lidt billigere.

Et kejserligt touch

Vores Madgladiatorer fremhæver mayoen. Den er virkelig lækker, med masser af smag og så aldeles nytænkende. Den kan klart anbefales.

 

Tre af vores Madgladiatorer har erobret en såkaldt Homer fra Burger Anarchy. De har fået den som take-away. Læs deres anmeldelse af den her. [Update] Det skal nævnes at Burger Anarchy skifter deres menu hver måned, så nogle af de ting der bliver anmeldte her er muligvis ikke længere at…

Så måtte Homer også se sig slået

Bollen - 6
Bøffen - 8.5
Fyldet - 7.5
Tilbehøret - 6.5
Dyppelsen - 9
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 6.5

7.3

En lækker burger trods en kedelig bolle, og med muligvis den bedste mayo nogensinde, en cheddar og purløg mayo. Den er lidt dyr, men det er en god burger, og den er helt sikkert endnu bedre hvis man spiser den inde på Burger Anarchy.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Homer – Burger Anarchy' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved