House Cheeseburger – Salon 39

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Madgladiator valgte Salon 39’s eneste burger, en såkaldt Salon 39 House Cheeseburger, og den måtte give fortabt. Læs her hvad vores Madgladiator synes om den. 

BOLLEN

I forhold til udseende er der ikke nogen tvivl om at Salon 39’s bugerboller er meget flotte. Men den vores Madgladiator har fået er desværre lidt for sprød/tør. Men bortset fra det smager den meget godt.

BØFFEN

Det er en lækker tyk bøf Salon 39 lægger i deres House Cheeseburger. Den er flot stegt men den mangler salt og pebber. Så den mangler klart noget smag.

FYLDET

En meget lækker ost, pickles på siden, god smag af sennep men lidt for meget ketchup. Derudover en stor skive frisk tomat og et lidt forsigtigt salatblad.

TILBEHØRET

Hvis man kigger på stedet så ligger det op til hjemmelavede håndskårne pommes frites. Men det er langt fra tilfældet. I stedte for det skinny fries a la dem man kender fra de store fastfoodgiganter. Der var intet specielt ved dem.

DYPPELSEN

En røget mayo følger med til burgeren, og den er rigtig god i følge vores Madgaldiator, men den kommer i en lille skål, hvor der er ketchup i bunden. Og det skal man lige være klar på, specielt hvis man som vores Madgladiator ikke er til ketchup på pommes frites.

Drikkelsen

Der er bestilt en øl til maden, som er ganske god, dog lidt standard fordi deres udvalg af øl er alt for lille.

PRISEN

For 149 kr, så forventer man at pommes frites er hjemmelavede eller i det mindst lidt specielle, men de er bestemt ikke noget at skrive hjem om. Det er derimod en ganske god bruger, men lidt for almindelig i forhold til prisen, så der er ikke nogen tvivl om at man hos Salon 39 betaler for beligenheden.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Der er lidt points for den hjemmelavede bolle, men det er ikke meget.

Vores Madgladiator valgte Salon 39's eneste burger, en såkaldt Salon 39 House Cheeseburger, og den måtte give fortabt. Læs her hvad vores Madgladiator synes om den.  BOLLEN I forhold til udseende er der ikke nogen tvivl om at Salon 39's bugerboller er meget flotte. Men den vores Madgladiator har fået…

En House Cheeseburger måtte se sig slået af imperiet

Bollen - 7
Bøffen - 7
Fyldet - 7
Tilbehøret - 5
Dyppelsen - 7
Drikkelsen - 8
Prisen - 6
Et kejserligt touch - 6

6.6

En fin men halvdyr burger uden de store overraskelser. Og med skinny fries, så er den klart for dyr i forhold til hvad man får.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'House Cheeseburger – Salon 39' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved