Instagram konkurrence

Så er det blevet tid til vores allerførste Instagram konkurrence. Vi vil så gerne se jeres burgere, så derfor har du nu muligheden for at vinde et gavekort til Burger & Bun i København (Alt inklusiv for 2 personer: 2x snacks, 2x burgere og pommes frites, 2x drikekvare, 2x desserter, og 2x kaffe). Der ud over vil 4 lucky loosers få den officielle Burgerimperiet mulepose.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Følg @Burgerimperiet på Instagram
2: Del et billede af din burger (stor som lille, cheeseburger som slider, det tæller alt sammen)
3: #-tag og @-tag dit billede med #SeMinBurger og @Burgerimperiet (så er vi sikker på vi ser det)

Til at finder vinderne har vi allieret hos med Henrik Yde, manden bag Burger & Bun og Kiin Kiin. Han er den uvildige dommer, som trækker lod blandt de forhåbentlig mange fine billeder, der bliver delt med os.

Derudover vil vi i perioden, hvor konkurrencen står på, også dele nogle af jeres billeder på vores Instagram profil, så folk kan se, hvor lækre burgere man kan få rundt omkring i det danske land. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver krediteret for dit billede. Det skal der ikke herske nogen tvivl om.

Du skal have lagt dit billede på Instagram inden den 9. juni, hvor vi lukker til deltagelse. Og vinderen bliver offentliggjort kort efter. Vinderne får direkte besked gennem Instagram, og vinderbillederne vil blive offentliggjort på både Instagram og Facebook.

Så god burger til jer alle sammen, og held og lykke.

 

Venlig hilsen

Burgerimperiet.

Al magt til burgeren.

 

Konkurrenceeglerne

Officielle regler for Burgerimperiets Instagram konkurrence – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

1. Arrangør

Burgerimperiet, København, Danmark

2. Hvem må deltage?

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Madgladiatorer og andre fra Burgerimperiet kan ikke vinde i konkurrencen.

3. Hvordan deltager du?

Du deltager ved at følge @Burgerimperiet og oploade et billede af en burger med taggene  #SeMinBurger og @Burgerimperiet til Instagram. Alle billeder tagget med #SeMinBurger deltager i konkurrencen. Du kan oploade lige så mange forskellige billeder du vil, og på den måde få flere lodder i lodtrækningen.

4. Vindere

Vinderne trækkes inden for en uge efter der er lukket for deltagelse.

Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes direkte via Instagram. Vinderne kontaktes op til tre gange, og hvis der ikke svares inden for 24 timer efter første kontaktforsøg, trækkes en ny vinder. Burgerimperiet forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne på Burgerimperiets Instagram-profil samt på Facebook-siden.

5. Præmie

1. præmien er et gavekort til Burger & Bun i København: alt inklusiv for 2 personer (2x snacks, 2x burgere og pommes frites, 2x drikekvare, 2x desserter, og 2x kaffe), samt en officiel Burgerimperiet Mulepose, håndtrykt af Rebeliq. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

2. – 5. præmien er en officiel Burgerimperiet Mulepose, håndtrykt af Rebeliq. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderne vil få tilsendt deres præmier inden for en måned efter konkurrencens udløb.

6. Håndtering af personoplysninger

Burgerimperiet håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du Instagrams generelle brugervilkår. Ved at bruge #SeMinBurger giver du automatisk Burgerimperiet lov til, med kreditering, at reposte dine billeder på Burgerimperiet Instagram-profil samt på Facebook-siden.

7. Ansvar og rettigheder

Burgerimperiet forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd (som at dele andres billeder) forbeholder Burgerimperiet sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Burgerimperiet frasiger sig et hvert ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af Instagram.
  • Virus eller anden skade på brugerens computer som følge af brug af Instagram – herunder flytning af materiale, lyd billeder, tekst og video fra denne side.
  • Materiale, der lægges på siden Instagram af brugerne.

Burgerimperiet bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved