Jack Daniels BBQ Burger
– Bronx Burger Bar

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi sendte en Madgladiator til Bronx Burger Bar, for at starte erobringen af alle deres burgere. Og i dette tilfælde gælder det deres Jack Daniels BBQ Burger. Læs her hvad vores udsendte Madgladiator synes om den. 

BOLLEN

En meget simpel købebolle, men udemærket. Ikke just en wow oplevelse, men den går an.

BØFFEN

I dette tilfælde er bøffen lidt kompakt og gennemstegt. Så det er ikke nogen fantastisk smagsoplevelse. Men den fylder godt.

FYLDET

Heller ikke nogen overraskelser her. Der er det der skal være i en burger, tomat, pickles, salat (i det her tilfælde iceberg) og så Jack Daniels BBQ dressing, som får det hele til at smage lidt grillet. Og så er der sprødt bacon i burgeren, hvilket er som vores Madgladiator vil have det.

TILBEHØRET

Bronx Burger Bar på Nørrebro har et eller andet med tilbehøret. Der er altid ekstremt meget af det og denne gang er ikke nogen undtagelse. Vores Madgladiator vælger deres standard pommes frites, de er gyldne og sprøde, som pommes frites skal være.

DYPPELSEN

Deres mayo er heller ikke nogen vild oplevelse for vores Madgladiator. Det er en standard købemayo, så den er som man nu kan forvente en mayo er, ikke nogen overraskelse der heller.

DRIKKELSEN

Hos Bronx Burger Bar kan man få sodavand ad libitum for blot 40 kr. Det kan man ikke brokke sig over og der er lidt forskelligt at vælge imellem. Men til den pris så kan det ikke på nogen måde være kvalitets sodavand. Så det er hvad det og smager fint til prisen.

PRISEN

Hos Bronx Burger Bar får man rigtig meget for pengene, en god stor burger med en kæmpe portion pommes frites, eller hvad man nu foretrækker til sin burger, og ad libitum cola til 40 kr. Så en samlet pris for dette måltid på 138 kr. er bestemt en fair pris.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Det her er klart det perfekte tømmermands måltid. Ingen tvivl om det. Det er ikke nogen større kulinarisk oplevelse, men til prisen er det godt. Så sidder man en søndag eftermiddag og har ondt af sig selv, så smut forbi Bronx Burger Bar på Nørrebro.

Vi sendte en Madgladiator til Bronx Burger Bar, for at starte erobringen af alle deres burgere. Og i dette tilfælde gælder det deres Jack Daniels BBQ Burger. Læs her hvad vores udsendte Madgladiator synes om den.  BOLLEN En meget simpel købebolle, men udemærket. Ikke just en wow oplevelse, men den…

En Jack Daniels BBQ Burger må se sig slået af vores Madgladiator

Bollen - 6.5
Bøffen - 6
Fyldet - 6
Tilbehøret - 7
Dyppelsen - 7.5
Drikkelsen - 7
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 5

6.8

En ganske god burger til prisen, og sagt på en anden måde, man kan ikke forvente en fantastisk kulinarisk oplevelse, for håndøre. Men den er klart pengene værd.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Jack Daniels BBQ Burger
– Bronx Burger Bar' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved