Jerk Burger
– Jamaican Jerk Grill

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En forårsdag på Kødbyens Mad & Marked og vores Mad-Lanista og en Madgladiator kaster jeg over en såkaldt Jerk Burger fra Ms. Coco’s Jamaican Joint. Læs her hvad de synes om den.

BOLLEN

Bollen er en købebolle fra det lokale supermarked, i stedet for de hjemmebagte boller som vi har set på Instagram. En købebolle er altid kedelig, og når man får sådan en, så føler man lidt, at det er spild af penge, for det kunne man også have fået der hjemme.

BØFFEN

Grillet oksekød smurt med en spændende jamaicansk marinade. Den har masser af smag, dog ikke så saftig, men det kan være svært at styre på en grill. Men den er virkelig god

FYLDET

Hjemelavet mayo, hjemmelavede syltede løg og hjemmelavet green slaw er hvad udgør resten af burgeren. Det er alt sammen virkelig lækkert. Med en masse smag og “crunsh”, en god kontrast til den bløde bolle. Vores udsendte synes det er rart med en burger der er lidt noget andet end det man normalt får.

PRISEN

60 kr. for en bruger er bestemt en overkommelig pris. Og specielt hvis man ser på, at det normalt er en hjemmebagt bolle. Men generelt set er hele burgeren lidt lille.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Det hele er meget autentisk. Man følger med i, hvordan burgeren bliver til, men det er også lidt en del af konceptet ved street food. Og så smager den virkelig godt, og noget andet end det man er vandt til. Det skal de have points for.

En forårsdag på Kødbyens Mad & Marked og vores Mad-Lanista og en Madgladiator kaster jeg over en såkaldt Jerk Burger fra Ms. Coco's Jamaican Joint. Læs her hvad de synes om den. BOLLEN Bollen er en købebolle fra det lokale supermarked, i stedet for de hjemmebagte boller som vi har set på…

En Jerk Burger må se sig slået

Bollen - 5
Bøffen - 8
Fyldet - 9
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 7

7.4

En lidt lille men ellers virkelig godt burger, og specielt hvis man kommer forbi boden på et tidspunkt hvor der er flere hjemmelavede burgerboller tilbage. Og så til 60 kr. så er det noget for alle.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Jerk Burger
– Jamaican Jerk Grill' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved