Følg med

Som med alt andet så finder du os selvfølgelig også på de sociale medier. Her vil vi dele anmeldelser, fortælle når vi skal et nyt sted hen og en helt masse andet. Hvis du sidder og tænker at du gerne vil følge med, så er du mere end velkommen.

Du finder Burgerimperiet på…

Facebook

Facebook vil du kunne følge med i hvilket sted vi besøger næste gang, info om nye anmeldelser og selvfølgelige en masse dejlige billeder af burgere og glade mennekser. Så følg med her hvis du har nogle ideer til burgere som vi skal prøve der hvor end vores burgertrang føre os hen.

Instagram

Instagram deler vi billeder før, under og efter vores besøg. Samt er det planen, at vi laver en biografi af vores forskellige madgladiatorer. Så kan du få et indblik i, hvem der står bag de forskellige anmeldelser på Burgerimperiets hjemmeside, og måske få en større forståelse for hvorfor de bedømmer som de gør. Det er planen i hvert tilfælde :)

Twitter

Følg med på Twitter for at høre hvor vores næste destination er. Hvis du har en ide til burgere vi skal prøve eller holde os fra, så skriv det endelig til os med #Burgerimperiet. Så tager vi det med i vores overvejelser når vi tager afsted. Det er også her du kan skrive, hvis du kender et hemmeligt sted med udsøgte burgere, eller hvis du kender til en nyåbnet restaurant som du synes Burgerimperiet skal forsøge at erobre. Så skal vi nok følge op på det :)

Nyhedsbrev

Så er vi klar med et månedlig nyhedsbrev. Det udkommer omkring den 10. i hver måned, og vil være fyldt med nyheder fra “burger-boblen” der stadig er over os, nye anmeldelser fra hjemmesiden og selvfølgelig konkurrencer og give-a-ways til dig. hvis det er noget du er interesseret i, så kan du tilmelde dig igennem nedenstående formular.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved