Kramer – Burger Anarchy

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En Madgladiator var forbi Burger Anarchy for at erobre en såkaldt Kramer. Læs her i anmeldelsen hvad hun synes om den. 

Bollen

Bollen i denne Kramer er en smule tør, men bortset fra det har den en fin sødme. Det er en købebolle så den er ikke sådan specielt spændende.

Bøffen

Dertil består burgeren af en rigtig god bøf. Den er rigtig fint stegt og saftig, med masser af smag.

Fyldet

Men udover ovenstående så er burgeren lidt tom. Der kunne godt have været lidt mere fyld så som mere salat eller en skive ost. Det ville klæde den.

Tilbehøret

Det er nogen gode pommes frites. De er rustikke, gyldne og stadigvæk lidt sprøde trods transporten. Men de mangler lidt salt.

Prisen

Prisen er rimelig standard for beliggenheden som Burger Anarchy har, men man kunne måske godt have forventet at burgeren ville være lidt billigere når man tager den som take-away. M, Fedt hvis takeaway var billigere end norm.

Et kejserligt touch

Generelt set er det en meget fin burger, men den er også rimelig stadard. Der er ikke de vilde overraskelser i den. Desværre.

En Madgladiator var forbi Burger Anarchy for at erobre en såkaldt Kramer. Læs her i anmeldelsen hvad hun synes om den.  Bollen Bollen i denne Kramer er en smule tør, men bortset fra det har den en fin sødme. Det er en købebolle så den er ikke sådan specielt spændende.…

Kramer må se sig slået

Bollen - 7
Bøffen - 9
Fyldet - 6
Tilbehøret - 8
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 3

6.7

En generelt set god burger, som desværre ikke rigtig overrasker. Den kunne godt have brugt noget mere fyld og den kunne godt have været en kende billigere, eftersom det er take-away.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Kramer – Burger Anarchy' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved