Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

MASH Burger – MASH, Bredgade

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista og en Madgladiator var forbi MASH aka. “Modern American Steak House”, aka. “House Of Meat”, en mandag aften for at smage på deres eneste burger. Læs anmeldelsen af MASH burgeren her under.

Bollen

En klassisk brioche bolle. Meget fin. Står som en meget fin klassisk burgerbolle. Med en let sødme og en fin størrelse i forhold til bøffen. Den holder meget fint strukturen igennem hele måltidet.

Bøffen

En 250 g. bøf, stegt nærmest til perfektion. Den er saftig og fyldt med smag. Meget lækker. Den virker dog ikke så stor af en 250 g. bøf at være.

Fyldet

Der er meget lidt grønt i denne burger. Det der dog klart tager fokus, er MASH’s hjemmelavede løgringe. De er vildt lækre. Kan klart anbefales, at man køber en ekstra portion løgringe ved siden af, også selvom det koster 45 kr ekstra. De er det værd. Det skal også lige nævnes, at der også er en fint smeltet cheddar og lidt halvsprød bacon i burgeren.

Tilbehøret

Til burgeren kommer der en håndfuld chili pommes frites. De er meget krydrede, så der skal klart noget dyppelse til, for at neutralisere dem. Her kan vi varmt anbefale både MASH’s bearnaise sauce eller deres sauce tartar.

Dyppelsen

Som stardard er der en ketchup og en kryder-mayo som dyppelse, men det kan klart anbefales at vælge en ekstra sauce.

Drikkelsen

En cola på glasflaske er som den nu engang er.

Prisen

MASH er ikke just kendt for at være billig. Så derfor forventer man også at bruge lidt ekstra penge på et måltid. 175 kr. for en burger med pommes frites er okay. Lidt dyrt men okay. Det er alt det ekstra lækre man kan få, der sprænger budgettet.

Det kejserlige touch

Det er meget tydeligt at MASH ved noget om kød. Der hænger kød til tørre mange forskellige steder i restauranten. Men deres burger et ikke vildt speciel. Den smager godt og er meget fint stegt og det hele fungere, men det er ikke nogen wow oplevelse, hvilket man lidt forventer i sådan et “House Of Meat”, og specielt til prisen. Det er ikke fordi, den ikke er lækkert, men den mangler lidt ekstra, der får den smage fantastisk.

Adressen

Du finder den MASH vi var forbi i Bredgade i København.

Vores Mad-Lanista og en Madgladiator var forbi MASH aka. "Modern American Steak House", aka. "House Of Meat", en mandag aften for at smage på deres eneste burger. Læs anmeldelsen af MASH burgeren her under. Bollen En klassisk brioche bolle. Meget fin. Står som en meget fin klassisk burgerbolle. Med en let sødme…

En halvdyr burger må se sig slået

Bollen - 9.5
Bøffen - 9
Fyldet - 6.5
Tilbehøret - 3.5
Dyppelsen - 3.5
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 5
Et kejserligt touch - 5

6.1

En lækker burger, det er MASH burgeren, helt bestemt. Bøffen er meget fint stegt og resten af indholdet spiller meget fint sammen. Men det mangler noget wow-faktor.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'MASH Burger – MASH, Bredgade' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved