Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

Miss Marvelous – Sliders

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Vores Mad-Lanista har denne torsdag været forbi Sliders for at erobre denne måneds burger, en slider med kalveskank og bøgehatte. Læs her hvad han synes om den. Bollen En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Men den er perfekt hver…

Lidt kalveskank stopper ikke imperiet tropper

Bollen - 9.5
Bøffen - 6
Fyldet - 7.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 9

8

En lille men smagsfuld burger. Men den mangler lige det lille ekstra touch, for at gøre den lige så fantastisk som for eksempel #1 eller #7 fra Sliders.

8

Vores Mad-Lanista har denne torsdag været forbi Sliders for at erobre denne måneds burger, en slider med kalveskank og bøgehatte. Læs her hvad han synes om den.

Bollen

En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Men den er perfekt hver gang.

Kødet

Kalveskank vendt i “tomatiseret” kalvesky, marv og røg. Sådan beskiver Sliders selv kødet. Det smager egentlig meget fint, men kunne måske godt have smagt af lidt mere.

Fyldet

Dertil er der et par skiver hjemmesultede agurk, lidt syltede bøgehatte og en klat mayo. Det macher kødet meget godt, og giver det hele en mere afbalanceret smag.

Prisen

Prisen for en enkelt slider er 45 kr. Hvilket er lige i overkanten, når man ser på størrelsen af dem. Hvis du derimod køber tre sliders, så får du pommes frites og dyppelse med til ialt 119 kr. Hvilket klart er en favorabel pris. Men man skal lægge 30 kr. for en flaske cola.

Det kejserlige touch

Konceptet med sliders er fantastisk. Man kan prøve lidt forskelligt, eller man kan bestille 3 ens sliders, hvis det er det man er til. Under alle omstændigheder, så er det lækkert. Det eneste der kan sættes en finger på, er det faktum, at alt bliver pakket ind ‘to go’ også selvom at man spiser i restauranten. Det er lidt spild af papir. Og netop fordi det hele er pakket ind, så er sliderne heller ikke specielt præsentable, som det nok også fremgår af billedet.

Men konceptet med månedens burger er klart noget vi er med på. Og vi vil derfor en gang om måneden bringe dig en anmeldelse af deres nye burger.

Adressen

Du finder Sliders i enden af Nørrebrogade ned mod søerne.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Miss Marvelous – Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved