Ocean Visit - Sliders, Nørrebro

Ocean Visit – Sliders

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista var lige et hurtigt smut forbi Sliders på Nørrebro, denne onsdag aften, for de har fået en ny månedens burger. Og den skulle da prøves. Så her kan du læse anmeldelsen af Sliders første fiskeburger. 

Bollen

En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Men den er perfekt hver gang.

Fisken

Panko paneret mørksej er hvad udgør “bøffen”. Et relativt stort stykke. Så man skal klart være en fiskeelsker for at der er noget ved denne slider. Fisken trænger dog til lidt salt, for den er en lille smule flad i smagen.

Fyldet

En lækker hjemmelavet chiliremulade er klart højdepunktet blandt fyldet. Resten er lidt kedeligt og den friske skive tomat, som ligger nærmest som strandet oven på fisken, virker decideret malplaceret. Desværre.

Prisen

Prisen for en enkelt slider er 45 kr. Hvilket er lige i overkanten, når man ser på størrelsen af dem. Hvis du derimod køber tre sliders, så får du pommes frites og dyppelse med til ialt 119 kr. Hvilket klart er en favorabel pris. Men man skal lægge 30 kr. for en flaske cola.

Det kejserlige touch

Konceptet med sliders er fantastisk. Man kan prøve lidt forskelligt, eller man kan bestille 3 ens sliders, hvis det er det man er til. Under alle omstændigheder, så er det lækkert. Det eneste der kan sættes en finger på, er det faktum, at alt bliver pakket ind ‘to go’ også selvom at man spiser i restauranten. Det er lidt spild af papir. Og netop fordi det hele er pakket ind, så er sliderne heller ikke specielt præsentable, som det nok også fremgår af billedet.

Men et nyt koncept med månedens burger lyder bestemt spændende. Vi ser meget frem til hvad de finder på næste gang.

 

Adressen

Du finder Sliders i enden af Nørrebrogade ned mod søerne.

Vores Mad-Lanista var lige et hurtigt smut forbi Sliders på Nørrebro, denne onsdag aften, for de har fået en ny månedens burger. Og den skulle da prøves. Så her kan du læse anmeldelsen af Sliders første fiskeburger.  Bollen En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen…

En fiskeburger kastes tilbage

Bollen - 9.5
Fisken - 7
Fyldet - 4
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 9

7.5

En fiskeburger med masser af fisk, fisk og atter fisk. Så er man en fiskeelsker, så skal den prøves. Ellers skal man holde sig væk.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Ocean Visit – Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved