Oklahoma – The Diner

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har sendt en Madgladiator på en weekendtur til Aarhus, for at erobre en såkaldt Oklahoma Burger fra The Diner. Læs her hvad han synes om den.

BOLLEN

Burgeren serveres i en hvid tynd købebolle, som man ser den mange andre steder. Den er lidt tør, men fylder ikke meget i smagsbilledet, så resten af burgerfyldet træder fint frem. Det suplerer hinanden ret fint.

BØFFEN

Det er en rimelig standard bøf. Den er meget krydret og smager meget af hvidløg. Og så er den meget gennemstegt. Desværre.

FYLDET

I beskrivelsen på menukortet lægger The Diner vægt på at der er tykke baconskiver i burgeren, men skiverne har meget standard bacon tykkelse. Ikke noget specielt. Mængdemæssigt passer ost, bacon, løg og pickels meget fint.

TILBEHØRET

Pommes frites er gode med en sprød overflade de første 5 minuntter, men derefter bliver de knas tørre. De er ikke hjemmelavede, men i stil med posepommes frites fra supermarkedets frostafdeling, og så mangler de salt. Så de er smagsløse og meget olierede.

DYPPELSEN

Som dyppelse er der en megt ordinær chilimayo. Ingen overraskelser her.

DRIKKELSEN

Lækker lys pilsner til en burger – sådan skal det være. Carlsberg på fad smager som en Carlsberg på fad nu en gang gør. Men de har meget forskelligt at vælge imellem, hvis man er til noget andet end burger og pilsner.

PRISEN

Prisen passer sådan set meget fint til hvad man får. Det er måske lidt til den dyre side.

ET KEJSERLIGT TOUCH

The Diner er lækkert indrettet. De har ramt diner stilen rigtig fint. Men burgeren lever bare ikke op til en ægte American Diner burger.

Vi har sendt en Madgladiator på en weekendtur til Aarhus, for at erobre en såkaldt Oklahoma Burger fra The Diner. Læs her hvad han synes om den. BOLLEN Burgeren serveres i en hvid tynd købebolle, som man ser den mange andre steder. Den er lidt tør, men fylder ikke meget i smagsbilledet,…

En diner burger må se sig slået

Bollen - 7
Bøffen - 6
Fyldet - 6
Tilbehøret - 3
Dyppelsen - 5
Drikkelsen - 7
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 4

5.6

En burger til en fair pris, men kvaliteten af elementerne i burgeren kunne sagtens værre højere.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Oklahoma – The Diner' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved