Okse Burger på grovbolle
– BioMio

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En tårnhøj burger skulle erobres da vores madgladiator kom forbi BioMio en søndag aften. Læs her hvad han synes om den. 

BOLLEN

Bollen er en blød grovbolle, som ikke er specielt grov. Den har en rigtig god smag, en fin struktur og så er den luftig. Vores Madgladiator er dog lidt i tvivl om hvorvidt den er hjemmelavet eller ej, så det vil vi lade stå hen i det uvisse.

BØFFEN

Bøffen har en fin grill smag, men den kunne dog godt have været lidt tykkere. Kødet er stegt rosa og er smagt til med salt og peber. Som den bør være.

FYLDET

Derudover består burgeren af en stegt portobello svamp, der giver en rigtig god umami smag. Hjemmelavet sprød coleslaw med rigtig god smag. Revet vesterhavs ost der gør sig rigtig godt i burgeren. Cornichonmayo og rigeligt af den, gør det hele til en god cremet oplevelse. Og til sidst lidt frisk og sprød hjertesalat.

TILBEHØRET

Som tilbehør er der stegte kartofler, der desværre ikke er stegt nok. De er fint krydret, men BioMio kunne godt have gjort mere ud af deres udseende.

DYPPELSEN

Som dyppelse er der aioli. Den er hjemmelavet og lavet på den helt rigtige måde. Altså ikke bare en mayonaise med hvidløg, men derimod kogte kartofler blendet med olie og bagte hvidløg. Det er ikke den bedste aioli vores Madgladiator har smagt, mere oliven olie havde været godt, men BioMio skal have points for at gøre det rigtigt!

DRIKKELSEN

For at prøve noget anderledes, vælger vores Madgladiator et glas mousserende vin, hvilket fungerede rigtig godt sammen med burgeren.

PRISEN

Prisen er 175 kr. for en burger med stegte kartofler, hvilket er dyrt, når deres kartofler er lidt kedelige. Men burgeren er klart en af de bedre af slagsen.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Der gives lidt ekstra points for at lave en rigtig aioli. Burgeren har godt nok fået points for det tidligere, men der skal gives lidt ekstra for at gøre det ordenligt.

En tårnhøj burger skulle erobres da vores madgladiator kom forbi BioMio en søndag aften. Læs her hvad han synes om den.  BOLLEN Bollen er en blød grovbolle, som ikke er specielt grov. Den har en rigtig god smag, en fin struktur og så er den luftig. Vores Madgladiator er dog…

En tårnhøj burgere måtte se sig slået

Bollen - 7
Bøffen - 8
Fyldet - 9
Tilbehøret - 6
Dyppelsen - 9.5
Drikkelsen - 7
Prisen - 6
Et kejserligt touch - 7.5

7.5

En god burger med "ægte" aioli er klart noget vi kan anbefale. Den er lidt dyr, men den er rigtig god.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Okse Burger på grovbolle
– BioMio' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved