Okseburger – Statoil

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Statoil har fået burgere på menuen og de har spurgt om det ikke var noget vi skulle prøve. Så vi har sendt vores Mad-Lanista ude for at se på dem. Læs anmeldelsen af deres okseburger med ekstra bacon og ost her. 

Bollen

En lys købebolle, der som sådan er meget fin, men den kan ikke helt stå distancen. Så inden man får set sig om er den helt smadret.

Bøffen

En ganske okay bøf. Den smager fint, dog lidt tør men bestemt vel krydret. For at Statoil kan lave burgeren hurtigt, så er bøffen præ-stegt, og blot opvarmet på en stegepande i en ovn. Men det fungerer egentlig helt fint.

Fyldet

Et blad frisk salat og tomatsalsa udgør fyldet i en standard burger, men for blot 8 kr. ekstra kan man få ost og bacon i brugeren. Og det er klart det værd. Også selvom baconen godt kunne være sprødere.

Salsaen er måske lige lidt meget i sig selv. Den smager sindsygt meget igennem, om det kan være svært at fornemme at der også er ost, bacon og bøf i burgeren. Og så smager salsaen lidt mere af ketchup end salsa. Lidt ærgerligt.

Prisen

Statoil stationerne der har burgerne har introtilbud på 20 kr. for en standard burger, hvilket er en fantastisk pris for en burger af denne kaliber. Men introtilbudet varer kun i 14 dage fra tankstationen begynder at føre burgeren. Efter introperioden kommer burgeren til at koste 39 kr. hvilket må siges at være en rimelig standard pris, for det man nok vil kategorisere som en tankstationsburger. Så skal du have en burger, så gå efter de tankstationer som netop har fået dem på menuen.

Et kejserligt touch

En burger på en tankstation er bestemt ikke just hvad man forbinder med noget godt, men denne burger er af ret høj kvalitet. Det går hurtigt fra man bestiller burgeren til man har den.

Og så har vi ladet os fortælle at den kun bliver bedre hvis man nyder den på tankstationens indrettede loungeområde, men det må komme an på en prøve.

Public service!!!

Vi kan meddele at burgerne (i skrivende stund) føres på 62 tankstationer nu og efter sommeren, vil de være at finde på 110 Statoil stationer fordelt over hele landet. Vi har dog blot testet okseburgeren hos Statoil i Hørsholm. Men vi går stærkt ud fra, at standarden er den samme over hele landet.

 

Statoil har fået burgere på menuen og de har spurgt om det ikke var noget vi skulle prøve. Så vi har sendt vores Mad-Lanista ude for at se på dem. Læs anmeldelsen af deres okseburger med ekstra bacon og ost her.  Bollen En lys købebolle, der som sådan er meget…

En tankstations burger må se sig slået

Bollen - 6.5
Bøffen - 7
Fyldet - 5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 7

6.7

En ganke hæderlig burger til intropris. Masser af burger og masser af smag, måske bare lidt for meget salsa. Men det er en smags sag.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Okseburger – Statoil' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved