Østerbrogade Burger
– Beef & Burger

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så kom vores Mad-Lanista til Østerbro i København, for at tage hul på erobringen af Beef & Burgers mange burgere. Han gik efter en såkaldt Østerbrogade Burger. Læs anmeldelsen her. 

BOLLEN

Burgerne på Beef & Burger er ustyret med en grov købebolle som er meget knassende udenpå og blød indeni. Den er ikke specielt interessant, når man tænker på at Beef & Burger slår på at det er gourmet burgers. Den er mere i retning af det man vil klassificere som en café-bolle.

BØFFEN

Bøffen er ikke specielt stor, dog håndformet, men den er blevet gennemstegt, så den er meget tør og virker meget tung. Den er krydret men ikke videre interessant.

FYLDET

Udover den kedelige bøf, så er der masser af friskt grønt, bacon som ikke er helt sprødt nok og så noget meget intetsigende cheddarost. Og så vælter hele burgeren i ketchup. Det flyder ud over det hele. Bestemt ikke noget der gør noget godt for burgeren.

TILBEHØRET

Som tilbehør er der 4-5 meget varme men kedelige kartoffelbåde som mangler salt. De er meget store, men de er meget lidt interessante.

DYPPELSEN

Vores Mad-Lanista tænker at en aioli vil passe meget godt til sådan Bacon & Cheese, men den smager mest af alt bare af mayo. Der er meget lidt smag af hvidløg i den.

DRIKKELSEN

Som drikkelse får vores Mad-Lanista en cola zero på flaske, hvilken jo er som sådan en nu er. Men den er billig, kun 25 kr.

PRISEN

109 kr for burger med kartoffelbåde og dyppelse er egentlig en hel fair pris for en burger. Men det er langt fra den gourmetburger som man kan læse sig til det vil være.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Hele måltidet bliver serveret på et spækbrædt fra IKEA. De gør et hæderligt forsøg på at ramme en mere rustik stil. Men et  spækbrædt lavet af bambus, det passer ikke rigtig ind i den rustikke stil. Så ideen er god, men eksikveringen halter lidt.

Så kom vores Mad-Lanista til Østerbro i København, for at tage hul på erobringen af Beef & Burgers mange burgere. Han gik efter en såkaldt Østerbrogade Burger. Læs anmeldelsen her.  BOLLEN Burgerne på Beef & Burger er ustyret med en grov købebolle som er meget knassende udenpå og blød indeni.…

En "gourmet" burger må bide i sandet

Bollen - 6
Bøffen - 6.5
Fyldet - 5
Tilbehøret - 5
Dyppelsen - 4.5
Drikkelsen - 6
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 5.5

5.8

En såkaldt "gourmet" burger med bacon og ost rammer lidt ved siden af. Den vil meget, ingen tvivl om det, men kvaliteten er der desværre ikke helt.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Østerbrogade Burger
– Beef & Burger' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved