Pulled Pork Burger
– Oink Oink

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En Pulled Pork Burger må se sig slået da en af vores Madgladiatorer var et smut forbi Papirøen for lige at erobre den ene af de sidste to burgere fra Coprenhagen Street Food. Læs her hvad han synes om den. 

BOLLEN

Oink Oink bruger en lækker blød hvid bolle i deres eneste burger, deres Pulled Pork Burger, og så er den smørristet. Den har en perfekt konsistens og er af meget høj kvalitet.

GRISEN

Deres økologiske Pulled Pork er til gengæld en smule tør uden så meget “bark”, som ellers er med til at give det hele lidt ekstra smag. Men kødet er mørt og med en god røget smag.

FYLDET

Ud over grisen er der chilisauce, BBQ-sauce, en grov frisklavet coleslaw og sultede agurker. Altsammen giver en meget fin balance mellem det søde, det stærke og det fede.

PRISEN

65 kr. er en meget fair pris for en burger som denne, der har en god størrelse. Man kan sagtens blive mæt uden at skulle pommes frites på siden.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Der skal gives ekstra points for den smørristede bolle. Den sidder lige i skabet. Den danner en fantastisk ramme for hele burgeren, men den fejler dog lidt på grisen. Desværre.

En Pulled Pork Burger må se sig slået da en af vores Madgladiatorer var et smut forbi Papirøen for lige at erobre den ene af de sidste to burgere fra Coprenhagen Street Food. Læs her hvad han synes om den.  BOLLEN Oink Oink bruger en lækker blød hvid bolle i…

En Pulled Pork Burger gav op på forhånd

Bollen - 9
Grisen - 5.5
Fyldet - 6.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 7

7.2

En god burger med en dejlig bolle. Den har den perfekte størrelse til at være en Street Food burger. Og så er 65 kr. en helt fair pris.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Pulled Pork Burger
– Oink Oink' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved