Snowboard Burger
– Skiburger – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så er den første burger testet årets Roskilde Festival. En såkaldt Snowboard Burger fra Skiburger på Indre plads. En burger med lidt ekstra spark i. Læs vores Mad-Lanista anmeldelse af den her. 

Bollen

En meget lille bolle, uden specielt meget fylde, dog lidt grov, så man får lidt fibre. Og så er den rent faktisk lun, hvilket altid er rart.

Bøffen

En meget fint stegt bøf, med masser af saft og smag. Lidt uventet for en festivalburger, men klart et højdepunkt i burgeren. Men den virker meget pre-made og den er ikke specielt stor.

Fyldet

Der er masser af friskt fyld i brugeren, blandt andet ikke-friterede løgringe, Iceberg salat og tomat. Det er egentlig meget lækket, men så er der nogle lidt kedelige og halvtørre jalapeños og en ret intetsigende Jalapeño creme i. Og dertil en meget tynd skive ost, som ikke rigtige smager af noget. Ikke just nogen interessant oplevelse.

Prisen

Det kan godt være at der er jalapeños og en skive ost i burgeren, men det er ikke nok til at retfærdigøre en pris på 70 kr. 65 kr. havde gået an, når man tænker på at en standard burger koster 60 kr. Men 10 kr. ekstra for en meget tynd og kedelig skive ost og to skiver jalapeños er lige i overkanten.

Det Kejserlige Touch

Selvom der er rigtig mange bestillinger hos Skiburger, så får man alligevel sin burger nærmest med det samme. Det er der virkelig credit for, men hvis man betaler 70 kr. for en festivalburger, så forventer man automatisk lidt ekstra, men det var der ikke rigtig. Desværre.

Så er den første burger testet årets Roskilde Festival. En såkaldt Snowboard Burger fra Skiburger på Indre plads. En burger med lidt ekstra spark i. Læs vores Mad-Lanista anmeldelse af den her.  Bollen En meget lille bolle, uden specielt meget fylde, dog lidt grov, så man får lidt fibre. Og…

første burger på RF15 må se sig slået

Bollen - 6.5
Bøffen - 7
Fyldet - 5.5
Prisen - 3
Et kejserligt touch - 4

5.2

En Snowboard Burger fra Skiburgeren kan klart anbefales. den er måske lidt i den dyre ende, men den er virkelig lækker af en festivalburger at være.

5
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Snowboard Burger
– Skiburger – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved