Surf ‘n’ Turf Burger – Surf ‘n’ Turf

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har sendt vores Mad-Lanista til Papirøen igen, for at sikre en sejr over en Surf ‘n’ Turf Burger. Læs her hvad han synes om sådan en størrelse, en burger med “smag af havet”. 

BOLLEN

En håndlavet surdejsbolle. Den er meget lille, mere sliders-størrelse end egentlig burger-størrelse. Og så er den lidt kedelig. Den minder lidt mere om et rundstykke end en burgerbolle. En meget anonym bolle.

BØFFEN

Det stegte oksekød er ikke stegt rosa, men det smager vildt godt. Der er meget smag i det, perfekt krydret og klart højdepunktet i burgeren. Og så er bøffen større end bollen. Klart et plus.

FYLDET

Det der normalt gør en burger til en Surf ‘n’ Turf Burger er skaldyr. Denne bruger er ingen undtagelse. Der er tre store tigerrejer i burgeren, sammen med nogle whisky løg, meget lidt ost og noget dressing. Desværre smager fyldet mere brændt end grillet, mere af kul end røg. Det ødelægger hele smagsindtrykket.

PRISEN

En sådan Surf ‘n’ Turf Burger koster hele 85 kr., hvilket er lidt vildt for en Street Food burger. Jo, godt nok er fisk og skaldyr dyrere end kød, men hele 85 kr. for en burger af slider-størrelse, det er lige i overkanten.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Det er meget interessant med en burger med skaldyr i. Ikke noget man får hver dag, men den er simpelthen for dyr i forhold til hvad man får, til at den kan score ret meget ekstra. Selvom det er spændende at prøve noget nyt.

Vi har sendt vores Mad-Lanista til Papirøen igen, for at sikre en sejr over en Surf 'n' Turf Burger. Læs her hvad han synes om sådan en størrelse, en burger med "smag af havet".  BOLLEN En håndlavet surdejsbolle. Den er meget lille, mere sliders-størrelse end egentlig burger-størrelse. Og så er den…

En burger med "havsmag" må se sig slået

Bollen - 7
Bøffen - 8.5
Fyldet - 5.5
Prisen - 5
Et kejserligt touch - 3

5.8

En burger der er lidt til den dyre side, som desværre smager lidt mere brændt end af grill. Det er dog en virkelig god bøf, men resten er ikke rigtig pengene værd.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Surf ‘n’ Turf Burger – Surf ‘n’ Turf' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved