Ted – Burger Anarchy

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En af vores Madgladiatorer har bestilt mad ud af huset fra Burger Anarchy, og har valgt en Ted burger. Læs han anmeldelse af burgeren her.

[Update] Der er siden denne burger blev anmeldt kommet en updateret version, en Ted 2.0, som vi nok skal bringe en anmeldelse af, når vores Madgladiator endnu en gang kommer forbi Burger Anarchy.

Bollen

Den er ikke specielt interessant. Den virker meget som en købebolle, men den har masser af sesam og en fin sødme. Men den mangler noget, for den er lidt kedelig.

Bøffen

En god bøf er der at finde i en Ted burger. Den er lidt for rød, i forhold til hvad vores udsendte Madgladiator bryder sig om. Men ellers har den en fin krydret smag og en fin størrelse til burgeren.

Fyldet

Fyldet i burgeren klæder både bøffen og bollen rigtig fint. Der er meget af det og det er friskt, så det har masser af smag.

Tilbehøret

Som tilbehør er der nogle meget gode håndskårne pommes frites. De virker bestemt hjemmelavede og trods transporten, så er de stadig gyldne og lidt sprøde.

Dyppelsen

Som dyppelse vælger vores Madgladiator en chilimayo. Den passer perfekt til burgeren. Den er meget krydret og med masser af smag. Virkelig god.

Prisen

Prisen er for høj i forhold til hvad man får for pengene. Samtidig med at man burde kunne få den billigere som take-away.

Et kejserligt touch

Det er en virkelig lækker chilimayo, men det er også det eneste vores Madgladiator vil fremhæve ved denne burger. Resten er som man ville forvente.

En af vores Madgladiatorer har bestilt mad ud af huset fra Burger Anarchy, og har valgt en Ted burger. Læs han anmeldelse af burgeren her. [Update] Der er siden denne burger blev anmeldt kommet en updateret version, en Ted 2.0, som vi nok skal bringe en anmeldelse af, når vores…

En Ted må se sig slået

Bollen - 6
Bøffen - 8
Fyldet - 9
Tilbehøret - 9
Dyppelsen - 9.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 3

7.3

En stærk burger med masser af smag, men uden de vilde overraskelser. Og så er den en kende for dyr i forhold til hvad man får for pengene.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Ted – Burger Anarchy' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved