The Anarchist – Burger Anarchy

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Hos endnu en Madgladiator stod den på takeaway fra Burger Anarchy, en såkaldt “The Anarchist” med vildsvin og blåskimmelost. Læs her hvad hun synes om den.

Bollen

Man kunne godt til prisen have forventet noget andet end en købebolle. Men ikke desto mindre er det hvad det er. Den er lidt kedelig og mangler ifølge vores Madgladiator lidt sprødhed.

Vildsvinet

Vildsvinebøffen derimod er helt perfekt. Den er saftig og stegt let rosa og meget velsmagende. Meget specielt med vildsvin.

Fyldet

Den søde smag fra løgkompotten, æblet og den sprøde bacon skaber nogle fantastiske rammer for resten af burgeren.

Tilbehøret

Søde kartofler er altid lidt et sats. De er nok sprøde, hvis man havde siddet på Burger Anarchy og spist dem, men de er blevet meget bløde under transporten. Desværre. Så de er lidt kedelige.

Dyppelsen

Der er valgt en chillimayo som dyppelse. Den er okay, men den er lidt for mild i forhold til, at det skal være en chilimayo.

Prisen

Man kan sige meget, men denne burger burde koste 95 kr. lige som de andre burgere fra Burger Anarchy. Den er godt nok med vildsvin, men det retfærdiggør ikke at den skal koste 20 kr. ekstra.

Et kejserligt touch

En bruger med vildsvin er noget nyt og meget specielt. Det er bestem ikke alle steder man kan få det og det skal Burger Anarchy klart have points for.

 

Hos endnu en Madgladiator stod den på takeaway fra Burger Anarchy, en såkaldt "The Anarchist" med vildsvin og blåskimmelost. Læs her hvad hun synes om den. Bollen Man kunne godt til prisen have forventet noget andet end en købebolle. Men ikke desto mindre er det hvad det er. Den er…

Imperiet erobrede en vildsvineburger fra Burger Anarchy

Bollen - 5
Vildsvinet - 9
Fyldet - 8
Tilbehøret - 5
Dyppelsen - 8
Prisen - 6
Et kejserligt touch - 8

7

En god burger, men der er ikke nogen tvivl om at man skal kunne lide skimmelost for at denne burger er en man skal gå efter.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'The Anarchist – Burger Anarchy' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved