Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

The Beast – Grisen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En af vores Madgladiatorer er et smut forbi grisen en søndag aften og han falder pladask for The Beast. En bøfsandwich med ekstra bøf, ekstra sovs og et spejlæg. Ikke underligt at de kalder den for et bæst. Læs vores Madgladiators anmeldelse her under.

Bollen

Bollen virker bløde og hjemmelavet. Lidt til den tørre side hvis det ikke havde været for alt den brune sovs, som pænt og smukt flød over burgerbollen.

Bøffen

Dobbelt bøf, gennemstegt med et strejf af rosa, hvilket er sådan vores Madgladiator bedst kan lide en burger bøf. Fin smag uden af være prangende, men virkelig god struktur i kødet.

Fyldet

I en bøfsandwish er sovsen i fokus, men den smager desværre ikke af så meget, men den har bestemt en flot blank brun farve som brun sovs skal have. Det hele mangler generelt lidt dybbere smag. Spejlægget og en masse snittet forårsløg giver dog hele sandwichen et løft.

Tilbehøret

Tynde sprøde pommes frites til en meget fin pris på 20 kr. De gør hvad de skal. Og så som en ekstra treat køber vores Madgladiator også en pose hjemmelavede flæskesvær. De er lækre sprøde og god smag.

Dyppelsen

En lille bøtte med chili mayo, som desværre hverken smager af chili eller er stræk på nogen måde.

Prisen

85 kr. for en bøfsandwich med dobbelt bøf, ekstra sovs og et spejlæg er en super god pris. Og så 20 kr. for en portion pommes frites. God mængde mad til prisen.

Det kejserlige touch

Et meget fint bud på en vild bøfsandwich. Men der er ikke mange overraskelser i den. Desværre. Men flæskesværerne er et must, dem skal man prøve. Og så er Grisen i sig selv et besøg værd, for stedets atmosfære skal opleves.

Adressen

Du finder Grisen på Fredensgade på grænsen til Østerbro.

En af vores Madgladiatorer er et smut forbi grisen en søndag aften og han falder pladask for The Beast. En bøfsandwich med ekstra bøf, ekstra sovs og et spejlæg. Ikke underligt at de kalder den for et bæst. Læs vores Madgladiators anmeldelse her under. Bollen Bollen virker bløde og hjemmelavet.…

Et bæst må se sig slået

Bollen - 7
Bøffen - 7
Fyldet - 6
Tilbehøret - 6
Dyppelsen - 5
Prisen - 8.5
Et kejserligt touch - 4

6.2

En kæmpe burger med masser af sovs. Men uden de helt store overraskelser. Desværre. Men dermed ikke sagt at Grisen ikke skal opleves. Om ikke andet så for stemningen på stedet.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'The Beast – Grisen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved