The Illegal – Cock’s & Cows SP34

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Så er vi tilbage efter en lidt halvlang “sommerferie”, men det var tiltrængt efter en meget travl festival sæson. Men vi er nu stærkt tilbage og vores Mad-Lasnista starter ud med en illegal – aka. The Illigal fra Cock’s & Cows. Læs hans anmeldelse af burgeren og deres løgringe her. 

BOLLEN

Man kan vælge imellem 3 forskellige boller, samt én gluten fri. Vores Mad-Lanista vælger en classic-american bolle, som er en brioshe bolle. Den har bestemt potentiale, men den er blevet ristet forkert, så den er mere som et rundstykke end en brioshe. En brioshe bolle skal smørristes på en grill, og kun på skærefladen.

BØFFEN

Egentlig en fin bøf. Fint stegt, og en fin størrelse, den er dog en anelse tør, selvom den er let pink i midten. Men den smager af noget, for en gangs skyld. Fint krydret. Den kunne dog godt have været saftigere.

FYLDET

Et meget stort salatblad udgør størstedelen af fyldet. En lidt intetsigende salsa er smurt ud på bunden, og en meget lys guacamole er hældt ud oven på bøffen. Det smager egentlig okay, det præssenteres bare ikke så pænt.

TILBEHØRET

Der bliver bestilt lidt forskelligt til denne burger, men vi vil meget gerne fremhæve deres hjemmelavede løgringe. De er ret olierede, men de er bestemt alle pengene værd. Der kunne måske godt have været flere af dem til prisen, men de er lækre, gyldne og rustikke. Præcis som de skal være.

DYPPELSEN

Der er også bestilt lidt forskelligt dyppelse, men vi vil gerne fokusere på deres tartar sauce. Den er måske lidt mærkeligt til en burger, men den klæder bestemt løgringene.

DRIKKELSEN

En mellem cola på 0,4L til 42 kr er en standard pris i København, men det er stadig lidt dyrt, og så er det post-mix, så det er lidt kedeligt.

PRISEN

109 kr. for en burger er måske lidt til den dyre side, og deres side-orders er bestemt heller ikke til den billige side, men der er rabat hvis man købe 3. Men der er ikke billigt at spise burger på Cock’s & Cows.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Bestemt lækkert med hjemmelavede løjringe, og så det faktum at de har brændemærket deres burgerboller, sætter lige prikken over i’et. Men de halter på servicen. Der er godt nok lidt travlt mens vores Mad-Lanista er på besøg, men der er rigtig mange “tjenere” på arbejde, så man kunne godt have forventet en del mere kontakt fra serveringen. Og så skal det også lige nævnes at vores Mad-Laniasta næsten venter i en halv time for hans burger kommer. Det kan godt være der er travlt, men det er for lang tid.


Dansk Take Away Award 2015

Der er skudt gang i DTAA15, så hvis du synes at Cock’s & Cows er Danmarks bedste take away restaurant, så er det blot at smutte ind forbi dtaa15.dk og afgiv din stemme. Så er Cock’s & Cows med i kampen og du har mulighed for at vinde ét af fem gavekort á 1000 kr til JUST EAT.


Så er vi tilbage efter en lidt halvlang "sommerferie", men det var tiltrængt efter en meget travl festival sæson. Men vi er nu stærkt tilbage og vores Mad-Lasnista starter ud med en illegal - aka. The Illigal fra Cock's & Cows. Læs hans anmeldelse af burgeren og deres løgringe her. …

En illegal burger må se sig slået af imperiet

Bollen - 7
Bøffen - 6.5
Fyldet - 5.5
Tilbehøret - 8
Dyppelsen - 7.5
Drikkelsen - 5
Prisen - 5.5
Et kejserligt touch - 3

6

En helt igennem hæderlig burger, men prisen matcher ikke helt oplevelsen.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'The Illegal – Cock’s & Cows SP34' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved