Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

The Roadhouse Burger –
Memphis Roadhouse

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista og to Madgladiatorer var denne anden juledag forbi Memphis Roadhouse i Aarhus, for at smage deres Roadhouse Burger, stedets eneste burger. Læs anmeldelsen af burgeren her under. 

Bollen

En meget pæn brioche bolle. En pæn størrelse og meget pænt præsenteret i et stykke papir. En klar antydning af, at man skal spise den med fingerne. Den er gylden og har en let sødme, den bliver dog meget hurtigt meget smattet.

Bøffen

En fin størrelse bøf. Den er rosa og fint krydret, men den er desværre meget tør. Så bøffen er bestemt ikke det der trækker denne burger op.

Fyldet

Fyldet er ret standard, men det er meget rustikt. Det virker meget autentisk og er klart højdepunktet i burgeren. Dertil kommer den smeltede cheddar og baconen, som lige giver det hele et pift. Deres “special sauce” gør dog ikke meget væsen af sig.

Tilbehøret

Nogle semi-sprøde pommes frites, som sagtens kunne have klaret et par min mere i fritøsen, uden det havde gjort noget, udgør tilbehøret til burgeren.

Dyppelsen

En skål ketchup kommer på siden af pommes frites. Meget almindelig ketchup.

Drikkelsen

En gang post-mix i et syltetøjsglas er med til at understøtte konceptet. Og det er også som om post-mixen smager bedre når den serveres i et syltetøjsglas frem for et almindelig glas.

Prisen

139 kr. for en burger af denne størrelse og en håndfuld pommes frites er bestemt en fair pris. Der er dog ting der klart kunne være bedre i burgeren.

Det kejserlige touch

De kører sydstats-konceptet helt ud med syltetøjsglas, hjemmelavede BBQ saucer og masser af forskellig kødretter. Men burgeren kunne godt bruge et lille ekstra pift. Den er lækker og med masser af smag, men den tørre bøf ødelægger lidt det hele for burgeren. Desværre.

Adressen

Du finder den Memphis Roadhouse nede ved Åen i Aarhus.

Vores Mad-Lanista og to Madgladiatorer var denne anden juledag forbi Memphis Roadhouse i Aarhus, for at smage deres Roadhouse Burger, stedets eneste burger. Læs anmeldelsen af burgeren her under.  Bollen En meget pæn brioche bolle. En pæn størrelse og meget pænt præsenteret i et stykke papir. En klar antydning af, at…

En Roadhouse Burger bider i støvet

Bollen - 9.5
Bøffen - 2.5
Fyldet - 8
Tilbehøret - 6.5
Dyppelsen - 4.5
Drikkelsen - 7.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 6

6.4

En burger af en meget pæn størrelse, masser af rustik fyld og smag. En rigtig lækker burger, hvis de får styr på deres bøf. Dog måske en kende dyr.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'The Roadhouse Burger –
Memphis Roadhouse' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved