Tommi’s Burger Joint

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har sendt vores Mad-Lanista en tur i Kødbyen for at tage temperaturen på den første islandske burger joint i Danmark, Tommi’s Burger Joint. Læs med her hvad han tænker om Burgerimperiets muligheder for sejr.

Tommi's Burger Joint Køkkenet

Stemningen og Lokalerne

Tommi’s Burger Joint er et meget lille sted i Kødbyen. Der er ikke plads til meget mere end køkkenet og så ca. 10-12 siddepladser inden for. Men udenfor har de sat en masse borde-bænke sæt op, så der er plads til en hel del flere kunder. Det skal klart afprøves på en sommerdag.

Udsmykningen er meget speciel, med en blanding af gamle og nye filmplakater og polaroid billeder, som er med til at skabe lidt amerikansk burger joint stemning. Og så en masse håndlavede papskilte, der er med til at blandt andet at give dig et overblik over den meget simple menu.

Det er alt sammen med til at skabe en meget speciel stemning. Klart et sted man skal besøge hvis man er på de kanter. Ikke mindst på grund af deres burger. Men meget mere om det her.

Servicen

Det hele er meget simpelt, man bestiller i baren, og når ens mad er klar, så råber kokken ens navn op. Så det kræver ikke just den store ledvogter uddannelse af personalet. Men dermed heller ikke sagt at der er dårlig service. Det er bare meget lige til.

Og så er maden også relativt hurtigt lavet. Det afhænger selvfølgelig af hvor mange der har bestilt mad, men det går bestemt hurtigere end så mange andre steder. Men det er jo også en burger joint, så det skal gå hurtigt.

Menuen

Også her er det lige til at gå til. Der er fire forskellige burgere som udgangspunkt, en burger, en cheeseburger, en veggie burger og en børne bruger. Alle sammen til en meget overkommelig pris og så kan du tilføje ekstra tilbehør, så som ekstra ost eller bacon, hvis man skulle være til det. Så på sin vis er udvalget måske lidt lille, men taget i betragtning at det er en burger joint og ikke en fin restaurant, så er udvalget præcis som det skal være.

Og i forhold til drikkevare så har de også alt hvad hjerte begærer. Om man så er til øl, sodavand, vin eller shakes, så kan du få det til din bruger. Også til priser der er lige til at gå til.

Et kejserligt touch?

Tommi’s Burger Joint er et meget specielt sted. Selv om det er placeret lige midt i Hipsterland, så tiltrækker de mange forskellige slags mennekser. Og der er ikke nogen tvivl om at prisen er på deres side. Og så er atmosfæren bare noget helt specielt. Klart et sted vi kan anbefale til alle der måtte komme forbi Kødbyen.

Vi har sendt vores Mad-Lanista en tur i Kødbyen for at tage temperaturen på den første islandske burger joint i Danmark, Tommi's Burger Joint. Læs med her hvad han tænker om Burgerimperiets muligheder for sejr. Stemningen og Lokalerne Tommi's Burger Joint er et meget lille sted i Kødbyen. Der er…

Wow. Klart en værdig modstander

Stemningen/lokalerne - 8
Betjeningen - 7.5
Menuen - 9
Et kejserligt touch - 8

8.1

Hvis du endnu ikke har været forbi Tommi's Burger Joint, så skynd dig ned forbi, det er noget helt for sig. Et meget interessant sted, med masse af stemning på meget få kvadratmeter.

8

Du finder Tommi’s Burger Joint i Kødbyen i København. Læs mere på deres hjemmeside

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Tommi’s Burger Joint' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved