Treat me good – Grillen, Klosterport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

På vores lille burgereventyr i Pinsen i Aarhus stod den på en hel masse forskellige burgere. Vi nåede blandt andet også forbi Grillen på Klosterport. Det seneste skud på stammen fra burgerkæden. Læs vores Madlanistas anmeldelse af deres ‘Treat Me Good’ burger og deres crinkle-cut pommes frites.  

Bollen

En blød briochebolle, med en let sødme og smørristet på skæresiden.

Bøffen

En fint stegt bøf af Hereford kvæg. En smule lille, men med en god smag af oksekød.

Fyldet

Der er en stor gylden hjemmelavet løgring i burgeren der er meget knasende, hvilket giver en meget fin kontrast til burgerbollen. Dertil er der to skiver ikke helt smeltet cheddar og lidt pickles. En no-nonsens burger. Man kunne dog med fordel godt lige have lagt et salatblad i burgeren.

Tilbehøret

På Grillen kan man få crinkle-cut pommes frites, også kendt som bølgeskårede pommes frites, med smeltet ost. De er dog ikke rigtig varme og meget lyse, som om de lige skulle have haft 5 min mere i frituren.

Dyppelsen

En meget luftig estragon-mayo med en lækker smag af estragon og det passer lige med mængden af mayo i forhold til mængden af pommes frites.

Drikkelsen

En 0,5 L post-mix cola til 39 kr. er meget fin pris for en rimelig standard cola. Den findes kun i én størrelse men 0,5L burde være en passende størrelse for de fleste.

Prisen

For 109 kr. kan du vælge imellem 7 forskelige burgere, tre forskellige slags sides og tre forskellige slags mayo.

Det kejserlige touch

Konceptet er det samme her i Aarhus, som det nu også er blevet i København. Så det hele er blevet 20 kr. dyrere og meget mere simpelt, men med bedre råvarer.

Denne burger minder meget om den der i gamle dage hed the triple treat, men der er meget mindre garniture i denne her. Man står lidt tilbage med en følelse af at der mangler noget.

Adresse

Du finder Grillen på Klosterport 2, 8000 Aarhus C

På vores lille burgereventyr i Pinsen i Aarhus stod den på en hel masse forskellige burgere. Vi nåede blandt andet også forbi Grillen på Klosterport. Det seneste skud på stammen fra burgerkæden. Læs vores Madlanistas anmeldelse af deres ‘Treat Me Good’ burger og deres crinkle-cut pommes frites.   Bollen En blød…

Onionring sikrede en sejr til Burgerimperiet

Bollen - 8
Bøffen - 7.5
Fyldet - 7
Tilbehøret - 5.5
Dyppelsen - 8
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 5

6.8

En okay størrelse burger, dog uden så meget fyld. Det kan godt være det er det nye koncept, men de nye priser er vi ikke vilde med.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Treat me good – Grillen, Klosterport' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved