Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

Tripple Treat – Grillen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista er endnu et smut forbi Grillen på Nørrebro en helt almindelig mandag aften. Denne gang kaster han sig ud i en Tripple Treat burger. En høj burger med masser af fylde. Læs her hvad han synes om den. 

Bollen

Grillen har fået nye burgerboller. De er gået fra cafe-burgerboller til brioche boller. Klart en forbedring, men den er lidt tung og kunne sagtens bruge noget mere smør. Men bestemt en fin updatering.

Bøffen

En kedelig bøf uden sådan sindsygt meget smag og den er meget lille i forhold til bollen.

Fyldet

Der er et eller andet over løgringe i en burger. Det gør den bare lidt mere interessant og der er ikke nogen tvivl om at det er dem der heller denne burger oppe. De andre to ting der udgør “de tre”, er lidt slatten bacon og en ost der heller ikke er specielt interessant.

Den er så også dynget til i BBQ sauce, som klart overtager smagsbilledet. Desværre.

Tilbehøret

Curly fries er ikke noget nogen restauranter laver selv, derfor er de som de altid er. Men det er sådan man vil have dem. Så det er på sin vis meget fint.

Dyppelsen

En estragonmayo går virkelig godt til løgringene i burgerne og til curly fries, og deres estragonmayo er egentlig også meget velsmagende, men der er ikke så meget af den. Desværre.

Drikkelsen

En stor tuborg fadøl er som den skal være. Ingen overrskelser her.

Prisen

89 kr. for en burger, curly fries og dyppelse er en meget meget fair pris. Der er ikke nogen tvivl om, at det ikke er et gourmet måltid, men det er heller ikke det man går på grillen efter.

Det kejserlige touch

Det positive først. Super fedt at de har fuldt med “burgermoden” og skiftet deres cafe-burgerbolle ud med en brioche. Super fedt. Og meget lækkert med løgringene, men det er så også her det positive stopper.

Konceptet med en billig burger og pommes frites er noget der fungere på Grillen. Og det er sikkert også grunden til at de fleste kommer på Grillen. Men der er noget galt med den måde de driver deres køkken. Det tager simpelthen alt for lang tid fra man bestiller til man får sin burger, og det er sådan hver eneste gang. Denne gang ventede vores udsendte “kun” i 25 min, men vi har set tilfælde hvor vores Mad-Lanista har ventet i helt op til 45 min på sin burger. Det burde ikke være rimeligt.


Dansk Take Away Award 2015

Der er skudt gang i DTAA15 og selvom vi ikke er de store fans af denne burger, så kan du godt synes at Star Burger er fantastisk. Hvis det er tilfældet, så smut ind forbi dtaa15.dk og afgiv din stemme. Så er Star Burger med i kampen og du har mulighed for at vinde ét af fem gavekort á 1000 kr til JUST EAT.


Adressen

Du finder Grillen Nørrebro på Nørrebrogade lige omkring Blågårdsgade.

Vores Mad-Lanista er endnu et smut forbi Grillen på Nørrebro en helt almindelig mandag aften. Denne gang kaster han sig ud i en Tripple Treat burger. En høj burger med masser af fylde. Læs her hvad han synes om den.  Bollen Grillen har fået nye burgerboller. De er gået fra cafe-burgerboller til…

Jo højere den er, desto hårde falder den

Bollen - 7.5
Bøffen - 5
Fyldet - 8.5
Tilbehøret - 7.5
Dyppelsen - 8
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 6.5

7.2

En høj burger med løgringe, og curly fries. Lækre løgringe og fint med den nye bolle og den er bestemt pengene værd.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Tripple Treat – Grillen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved