Vegansk Burger – SimpleRAW

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

For at der er lidt for alle, har vi sendt vores Mad-Gladiator ud for at erobre SimpleRAW’s veganske burger. Endnu en gang sejre Burgerimperiet. Det er klart ikke den sidste veganske burger vi erobre.

Bollen

En bolle lavet af quinoa, amarant og quinotto, helt uden gluten. Med en meget karakteristisk smag fra quinoaen. Den forekommer dog lidt kedelig.

Bøffen

Bøffen er lavet af mungbønner, spinat og quinoa. Meget velsmagende, fyldig og helt perfekt krydret. Rigtig fint alternativ til en bøf af kød. Den smuldrer dog ret nemt, så det kommer ret hurtigt til at ligne en slagmark på tallerknen :)

Fyldet

De hjemmesyltede løg og agurker er meget velsmagende. Som ekstra tilbehør kan man bestille vegansk ost og avocado, hvilket vi klart kan anbefale man gør. Det er klart det værd.

Tilbehøret

Som tilbehør er der en lille salat af rødkål med æble-ingefær dressing. Virkelig velsmagende og ganske mættende. Så man sidder ikke tilbage med en følelse af at man kan spise en håndfuld pommes frites.

Dyppelsen

Der er lidt ekstra burgerdressing med i en skål som man kan bruge i burgeren, eftersom der jo ikke rigtig er noget der skal dyppes. Det var meget fint. Men vores Mad-Lanista brugte det ikke rigtig. Men det smagte meget godt. Som en burgerdressing skal smage.

Drikkelsen

Til at slukke tørsten er der valgt en stor smoothie af æble, spinat, citron og avocado. Og den er vitterligt stor. Så den holdte til hele måltidet. Ikke noget med at man har drukket det hele, inden man er færdig med sin burger. Og så er den virkelig velsmagende og frisk, på den helt rigtige måde. Vi kan derfor klart anbefale SimpleRAW’s Gertrud smoothie.

Prisen

Når man ser på priserne for grøntsager, så er prisen på 125 kr. for en veganske burger egentlig helt fair. Og en stor smoothie til 55 kr. er bestemt også fair. I hvert tilfælde i forhold til københavnerpriser. Men måske samlet set lidt til den dyre side.

Et kejserligt touch

Vores Mad-Laniasta var lidt skeptisk inden dette måltid. Men han tog en for imperiet, og det fortryder han bestemt ikke. Det er en meget mættende burger trods de manglende pommes frites. Og så er den fantastisk velsmagende. Det hele går klart op en større helhed rent smagsmæssigt.

For at der er lidt for alle, har vi sendt vores Mad-Gladiator ud for at erobre SimpleRAW's veganske burger. Endnu en gang sejre Burgerimperiet. Det er klart ikke den sidste veganske burger vi erobre. Bollen En bolle lavet af quinoa, amarant og quinotto, helt uden gluten. Med en meget karakteristisk…

Vi gik efter en god vegansk burger, og det skal vi love for var hvad vi fik

Bollen - 7
Bøffen - 7.5
Fyldet - 8.6
Tilbehøret - 7
Dyppelsen - 6
Drikkelsen - 9
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 7

7.5

En god vegansk burger med masser af spændende fyld og en meget velsmagende bøf. Et godt valg hvis man går efter den slags burgere.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Vegansk Burger – SimpleRAW' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved