Veggie Slider
– Greasy spoon

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har haft sendt vores Mad-Lanista et smut på Greasy Spoon for at erobre nogle af de forskellige sliders som de tilbyder. Læs her hvad han synes om deres Veggie Slider.

BOLLEN

Det er en klassisk Greasy Spoon bolle. Med masser af sesam, lige som de almindelige boller. Dette er blot slider-udgaven. En let sødme og så holder den fint faconen gennem hele måltidet. Den er måske en kende høj, hvis man spiser den med kniv og gaffel, men det kan man jo bare lade være med.

VEGETAR BØFFEN

Rødbedebøffen smager af rødbede. Det er lidt konceptet, men den smager ikke af ret meget andet end rødbede. Så smagen er meget jordagtig, som rødbeder nu engang smager. Man kunne godt have ønsket noget mere kryderi eller andet som kunne give rødbedebøffen et lidt mere nuanceret smagsindtryk.

FYLDET

Fyldet består af en meget stor skive frisk tomat og et blad frisk Lollo Bionda salat. Det er meget fint, men der er ikke nok smag i det, til at overdøve smagen af jern fra rødbedebøffen.

PRISEN

42 kr. for en slider er en hel fair pris. Den kunne godt have brugt lidt flere smagsnuancer, men det må man finde i en anden burger fra Greasy Spoon.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Bestemt en god burger, men det mangler noget for at kunne score rigtig højt for et kejserligt touch. Det er selvfølgelig en vegetar-slider, men derfor behøver den jo ikke at være kedelig.

Vi har haft sendt vores Mad-Lanista et smut på Greasy Spoon for at erobre nogle af de forskellige sliders som de tilbyder. Læs her hvad han synes om deres Veggie Slider. BOLLEN Det er en klassisk Greasy Spoon bolle. Med masser af sesam, lige som de almindelige boller. Dette er…

En vegetar miniburger må se sig slået

Bollen - 8
Vegetar Bøffen - 6
Fyldet - 7
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 4

6.4

En fin slider med masser af grønt, men en meget stærk smag af jern fra rødbedebøffen.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Veggie Slider
– Greasy spoon' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved