Vesterbros Originale Burgerrestaurant

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har sendt vores Madgladiator til Vesterbros Originale Burgerrestaurant for at spejde efter nye muligheder. Læs her hvad han synes om det.  

Stemningen og Lokalerne

Stor flot facade, med store vinduer og man kan fornemme livet bag ruderne. Når man træder ind summer stedet af liv og der en hygelig stemning.

Stedets har et råt look, med rå fliser og vægge som man kender det fra andre steder i kødbyen.

Servicen

Den virkelig gode service fandt vores Madgladiator ikke denne aften. Der er to unge piger på gulvet, og de er meget pressede da der er problemer med sodavand system. Derfor går der lidt tid før vores Madgladiator bliver henvist til et bord. Det er dog en vindues plads, hvilket er super godt, for så kan man følge med i livet på Istedgade, et par meter over gadeplan.

Når man bestiller maden, skal man krydse af i et skema, og tjeneren kommer og henter det. Systemet virker desværre ikke optimalt, for det er til for at spare tid for tjeneren, men hun skulle alligevel spørge ind til et par ting. Men det er bestemt en god ide.

Vesterbros Originale Burgerrestaurant Menu

Menuen

Udvalget af drikke, er desværre lidt minimeret denne aften på grund af problemerne med sodavands systemet. Men bortset fra det, så har Vesterbros Originale Burgerrestaurant et stort udvalg af gode specialøl og most.

Efter som det er en burgerrestaurant, har de selvfølgelig også et stort udvalg af burgere og forskellige pommes frites med diverse dressinger.

Et kejserligt touch?

Der er lidt points for de mange forskellige valgmuligheder man har i menuen. Et hav af sammensætningsmuligheder, så man kan få det lige som man vil have det. Men det kan desværre ikke blive til mere.

Vi har sendt vores Madgladiator til Vesterbros Originale Burgerrestaurant for at spejde efter nye muligheder. Læs her hvad han synes om det.   Stemningen og Lokalerne Stor flot facade, med store vinduer og man kan fornemme livet bag ruderne. Når man træder ind summer stedet af liv og der en hygelig stemning.…

Vesterbros Originale Burgerrestaurant stod for skud

Stemningen/lokalerne - 7
Servicen - 6
Menuen - 8
Et kejserligt touch - 4.5

6.4

En fint sted med masser af mennesker, for lidt personale og en masse burgere og tilbehør at vælge imellem. Ikke et sted vi får 100% erobret det næste stykke tid.

6

Du finder Vesterbors Originale Burgerrestaurant på Istedgade i København. Læs mere på deres hjemmeside

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Vesterbros Originale Burgerrestaurant' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved