YOPortobello – YOBURGER

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Vores Mad-Lanista har endnu en gang været forbi YOUBURGER i Nørregade i København, for at smage på deres veggieburger, den såkalte YOPortobello. Bollen Bedre burgerboller skal man lede længe efter. En blød briochebolle, der er smørristet på skæresiden, efter alle kunstens regler. Meget lækkert. Svampen En dobbelt-pankopaneret portobellosvamp udgør "bøffen"…

En veggieburger bider i kamppladsens grus

Bollen - 10
Svampen - 9.5
Fyldet - 7.5
Prisen - 8.5
Et kejserligt touch - 7.5

8.6

En veggieburger der kan få en hver kødelsker til at holde meat-free-monday, uden problemer. Virkelig lækker og med masser af smag.

9

Vores Mad-Lanista har endnu en gang været forbi YOUBURGER i Nørregade i København, for at smage på deres veggieburger, den såkalte YOPortobello.

Bollen

Bedre burgerboller skal man lede længe efter. En blød briochebolle, der er smørristet på skæresiden, efter alle kunstens regler. Meget lækkert.

Svampen

En dobbelt-pankopaneret portobellosvamp udgør “bøffen” i denne bruger. Og det er blandt de bedste vores Mad-Lanista har smagt. Den er lidt svær at bide igennem, men den er til gengæld fyldt med ost. Hvis alle veggie-bøffer var som denne så var verden et bedre sted.

Fyldet

Masser af rustikt, friskt og sprødt grønt salat og et par skiver frisk saftig tomat. De holder det hele meget simpelt, så der er hverken løg eller syltede agurker i burgeren. Der er tydeligvis fokus på at få det maksimale ud af meget få råvarer, og derved også holde tilberedningstiden nede.

Prisen

74 kr. for en veggie-burger er en ganske fair pris for en velsmagende take-away burger. Klart pengene værd, og det er bestemt ikke sidste gang vores Mad-Lanista får den. Den koster godt nok 5 kr. mere end den samme burger med kød, men det er også en mere omstændelig procedure at fremstille den. Så det er umiddelbart helt fair.

Det kejserlige touch

Man må sige at drengene fra YOBURGER brænder for at lave gode burgere. Hvis man kommer forbi YOBURGER på et tidspunkt, hvor der ikke er alt for mange mennesker, fortæller de vidt og bredt om deres burgere og om hvorfor den er som den er. Så de har bestemt gjort sig en masse tanker om, hvad der er en god burger. Ingen tvivl om det. Det er der klart points for.

Adressen

Du finder YOBURGER i starten af Nørregade i Indre By i København.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'YOPortobello – YOBURGER' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved