Zé Brazil – Cock’s & Cows SP34

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista havde en Madgladiator med på Cock’s & Cows forleden. Det her er hans anmeldelse af Cock’s & Cows Zé Brazil burger. En ganske fornuftig burger, dog med det store problem at den er ret ustabil. Men læs meget mere om det i anmeldelsen. 

Bollen

Vores Madgladiator vælger en “Sweet american” bolle som bør være blød, svampet og lækker. Kun grillet/toastet på indersiden. Bollen er derimod tydeligvis toastet i en ovn eller lignende og er derfor alt for sprød. Den minder mest om et mix mellem en gammeldags fødselsdagsbolle og en tvebakke.

Bøffen

Udemærket bøf med en tilpas tykkelse og en pæn rosa farve. På ingen måde rå, men heller ikke overtilberedt. Til pas krydret. Krydderblandingen minder dog lidt for meget om Knorr Aromat eller billig allround krydderi.

Med øje for at der står “chili-grilled” så kan bøffen godt være stærkere, uden problemer.

Fyldet

Ideen med en grillet mozzarella er super god! Klart et plus for denne burger. Og det smager jo fantastisk! Små fint snittede tomater er godt, istedet for en stor vandet skive uden smag. Og dertil en chili mayo med en ligeledes god smag, ikke for stærk.

Tilbehøret

Som tilbehør er der valgt lidt forskelligt, men vi fremhæver her deres “curly fries”. De er præcis som den slag skal være, der kunne dog godt have været lidt flere af dem.

Dyppelsen

Her er der igen bestilt lidt forskelligt. En meget lækker tartar sauce, en hæderlig chilimayo, men deres estragonmayo kan sagtens tage mere estragon. Den er langt fra smagsfuld nok.

Drikkelsen

Som så mange andre, så er vores udsendte Madgladiator mere til Coca-Cola end Pepsi, så derfor er det ærgerligt at de på Cock’s & Cows kun har Pepsi, men når det er sagt, så er den okay, også selvom det er post-mix. Og den kan fåes i helt op til 0,9L, hvis man er virkelig tørstig.

Prisen

Cocks & Cows er prissat en pæn del (20-30%) over steder som Grillen og Bronx Burger Bar, og dersværre lever den ikke helt op til forventningerne. Men samtidig er de på et niveau, hvor man ikke føler sig røvet, når man går der fra.

Et Kejserligt touch

Der er ikke meget at nævne, ud over den stegte mozzarella i brugeren. Resten er lidt som man forventer det skal være i en burger.


Dansk Take Away Award 2015

Der er skudt gang i DTAA15, så hvis du synes at Cock’s & Cows er Danmarks bedste take away restaurant, så er det blot at smutte ind forbi dtaa15.dk og afgiv din stemme. Så er Cock’s & Cows med i kampen og du har mulighed for at vinde ét af fem gavekort á 1000 kr til JUST EAT.


Vores Mad-Lanista havde en Madgladiator med på Cock's & Cows forleden. Det her er hans anmeldelse af Cock's & Cows Zé Brazil burger. En ganske fornuftig burger, dog med det store problem at den er ret ustabil. Men læs meget mere om det i anmeldelsen.  Bollen Vores Madgladiator vælger en…

En meget høj brasilianer må se sig slået

Bollen - 5
Bøffen - 7
Fyldet - 6
Tilbehøret - 8
Dyppelsen - 8
Drikkelsen - 7
Prisen - 6
Et kejserligt touch - 4

6.4

En helt igennem okay burger, der er lidt til den dyre side. Den er næsten alle pengene værd. Og specielt deres side orders er værd at komme tilbage efter.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Zé Brazil – Cock’s & Cows SP34' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved