Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

3 miniburgere – Cafe Tænk

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Vores Mad-Lanista har denne lørdag været et smut forbi Cafe Tænk efter deres tre miniburgere. Tre burgere der lige som tre af deres andre burgere, blot i mindre udgave. Læs her hvad han synes om dem.  Det er tre forskellige burgere, men denne anmeldelse er en samlet oversigt over indholdt…

Tre små hurtige måtte bide i støvet

Bollerne - 7.5
Bøfferne - 8.5
Fyldet - 8.5
Tilbehøret - 9
Dyppelsen - 8.5
Drikkelsen - 6
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 8.5

8.2

Tre små burgere med masser af smag og fylde. Og nogle pommes frittes der nærmest er uden sammenligning. WOW et måltid, trods lidt mangler hist og her.

8

Vores Mad-Lanista har denne lørdag været et smut forbi Cafe Tænk efter deres tre miniburgere. Tre burgere der lige som tre af deres andre burgere, blot i mindre udgave. Læs her hvad han synes om dem. 

Det er tre forskellige burgere, men denne anmeldelse er en samlet oversigt over indholdt at de tre miniburgere, og derfor også en samlet vurdering. 

Bollerne

Nogle små fine lyse boller har alle tre miniburgere. De smager ikke af meget, så de fungerer som de skal. De kunne dog godt have været en smule varmere. Men de holder fint formen, også selvom at vores Mad-Lanista går til dem med kniv og gaffel.

Bøfferne

Tre meget fine bøffer. De er stegt så de stadig er en smule rosa i midten. Rigtig fint. Det kan ellers godt være en udfordring når bøfferne skal være så små. De er meget fint krydret og tilpas saftige.

Fyldet

Der er lidt forskelligt fyld i de tre miniburgere. Den ene er med en tyk skive, let smeltet cheddar, en tyk, rustik skive hjemmesyltet algurk, et blad salat og nogle hjemmesyltede løg. Meget fint. Masser af smag.

Den anden miniburger har det samme fyld, dog med lidt BBQ sauce i. Normalt kan sådan en klat BBQ sauce sagtens overtage hele smagsbilledet, men ikke i denne miniburger. Det er meget fint afstemt, så det spiller meget fint sammen med resten af burgeren.

Den tredje miniburger er uden osten, men med noget chilidressing, men ud over det er fyldet det samme. Det er ikke fordi chilismagen dræber hele smagsoplevelsen. Ikke på nogen måde. Den giver blot en ekstra dimension til burgeren.

Tilbehøret

I det pommes friterne kommer ind, er vores Mad-Lanista en lille smule skeptisk, for de ser meget bløde ud. Men de er trods det vanvittigt gode. Fint saltet og lidt fedtede og portionen har en meget fin størrelse.

Dyppelsen

En urtemayo medfølger. Den er rigtig lækker, men der er måske lige lidt for lidt af den. Men ellers er den lige i skabet. Dens syrlighed matcher pommes friterne helt perfekt.

Drikkelsen

En flaske coca cola. Den er som den nu skal være, men vores Mad-Lanista mangler lidt at man kan bestille en stor cola. Fordi en flaske cola sjældent er nok til et måltid.

Prisen

129 kr. er en helt fair pris. Det er godt nok 10 kr. mere end hvad tre sliders koster hos Sliders, men burgerne er større og der er mere fyld i dem hos Café Tænk. SÅ man får faktisk rigtig meget mad for de 129 kr.

Det kejserlige touch

Det er meget små ændringer fra den ene burger til den anden, men man sidder ikke tilbage med en følelse af, at de var tre ens burgere man får. Slet ikke. Så der er klart points for at lave tre, på papiret, meget ens miniburgere der ikke ligner hinanden når man så spiser dem. Og så er det hele meget rustikt præsenteret, hvilket passer meget fint ind i hele konceptet med caféen.

Adressen

Du finder Café Tænk på Rantzausgade på Nørrebro lige inden den krydses af den Grønne Sti.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'3 miniburgere – Cafe Tænk' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved