Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

#7: JALAPEÑO CREAM – Sliders

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Den sidste slider i denne omgang, vores Mad-Lanista sætter tænderne i, er en #7: Jalapeño Cream. En meget speciel slider, men muligvis den bedste de har. Læs lige her, hvorfor vores Mad-Lanista er helt oppe at køre over netop denne miniburger.

Bollen

En meget blød brioche i stil med en gammeldags fødselsdagsbolle, danner rammen om alle sliders på Sliders. Men den er perfekt hver gang.

Bøffen

En lille bøf der passer meget fint til bollens størrelse, men den kan også være meget svær at lave mindre. Den er gennemstegt, flammegrillet og meget fint krydret. Men det er ikke denne, der er hovedattraktionen i denne burger. Det er mere fyldet der er fokus på. Og det gælder egentlig for de fleste af de sliders man kan få.

Fyldet

Fyldet i denne miniburger er noget helt for sig. Her er der virkelig spillet på alle tangenter, for at komme frem til noget specielt, som fungerer helt fantastisk. Den fede jalapeño créme og de balsamicomarinerede jordbær spiller helt fantastisk godt sammen. Og de meget sprøde rugbrødscroutoner giver, den ellers lidt smattede slider, lidt knas. Det er virkelig, virkelig lækkert.

Prisen

Prisen for en enkelt slider er 45 kr. Hvilket er lige i overkanten, når man ser på størrelsen af dem. Hvis du derimod køber tre sliders, så får du pommes frites og dyppelse med til ialt 119 kr. Hvilket klart er en favorabel pris. Men man skal lægge 30 kr. for en flaske cola.

Det kejserlige touch

Konceptet med sliders er fantastisk. Man kan prøve lidt forskelligt, eller man kan bestille 3 ens sliders, hvis det er det man er til. Under alle omstændigheder, så er det lækkert. Det eneste der kan sættes en finger på, er det faktum, at alt bliver pakket ind ‘to go’ også selvom at man spiser i restauranten. Det er lidt spild af papir. Og netop fordi det hele er pakket ind, så er sliderne heller ikke specielt præsentable, som det nok også fremgår af billedet.

Men der er her ekstra point, for at prøve noget nyt og lave en miniburger med jordbær og jalapeños. Ikke just en sammensætning man måske selv ville have turde, men det fungere vildt godt. Og det er klart med til at gøre denne miniburger, til den bedste slider de har på menuen.

Adressen

Du finder Sliders i enden af Nørrebrogade ned mod søerne.

Den sidste slider i denne omgang, vores Mad-Lanista sætter tænderne i, er en #7: Jalapeño Cream. En meget speciel slider, men muligvis den bedste de har. Læs lige her, hvorfor vores Mad-Lanista er helt oppe at køre over netop denne miniburger. Bollen En meget blød brioche i stil med en…

Endnu en slider bidder i gruset. En lækker en af slagsen

Bollen - 9.5
Bøffen - 8.5
Fyldet - 10
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 9

8.6

Denne slider er muligvis noget af det lækreste vores Mad-Lanista har smagt. Ingredienserne er meget specielle og det er helt sikkert ikke alle der vil kunne lide det, men vores Mad-Lanista er helt oppe og ringe over den.

9
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'#7: JALAPEÑO CREAM – Sliders' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved