Alex Vause – Burger Anarchy

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En lørdag aften er der takeaway fra Burger Anarchy på menuen for vores Mad-Lanista. Læs her, hvad han synes om deres kyllingeburger Alex Vause. Drikkelsen er ikke taget med i anmeldelsen, efter som burgeren er takeaway.

Bollen

Burgerbollen er okay. Den er ikke noget storslående. Den har masser af sesam, men bære meget præg af at være en købe bolle, så den er lidt kedelig.

Kyllingen

Kyllingebrystet i burgeren er rigtig lækkert og der er meget af det. Og så er det rigtig saftigt og tilpas krydret, måske lidt til den salte side.

Fyldet

Fyldet i burgeren er meget spændende. Det sprødstegte parmesan og sprød Serrano skinke er en rigtig fin kontrast til den ellers bløde bolle og kylling. Men det er en smule for salt, samlet set. Og det får hele burgeren til at fremstå meget salt, desværre.

Tilbehøret

Det er nogle rigtig fine håndskårede pommes frites. De er let gyldne og fint saltet, de er dog blevet lidt bløde under transporten, hvilket er lidt synd, men sådan er det jo med takeaway. Men det formodes at de nok ville have været meget sprøde, hvis de var blevet spist inde på Burger Anarchy.

Dyppelsen

Der er valgt en sauce tartar som dyppelse til burgeren. Det er ikke det åbentlyse valg, men sauce tartar er altid en vinder. Og det fungerer faktisk helt fint sammen med kyllingeburgeren.

Prisen

Alt i alt er det en ganske god burger, også selvom at den er lidt for salt. Men med en pris på 95 kr. er den dog lidt til den dyre side.

Et kejserligt touch

Det med den sprødstegte parmesan er noget vores Mad-Lanista ikke har fået før. Det er et meget fint sprødt element i burgeren, som giver den mere tekstur og gør den meget mere spændende, end hvis den kun består af kylling og bacon.

En lørdag aften er der takeaway fra Burger Anarchy på menuen for vores Mad-Lanista. Læs her, hvad han synes om deres kyllingeburger Alex Vause. Drikkelsen er ikke taget med i anmeldelsen, efter som burgeren er takeaway. Bollen Burgerbollen er okay. Den er ikke noget storslående. Den har masser af sesam, men…

EN Alex Vause måtte give fortabt overfor imperiets magter

Bollen - 6.5
Kyllingen - 8
Fyldet - 8.5
Tilbehøret - 7.5
Dyppelsen - 8.5
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 7.5

7.6

En ganske god kyllingeburger, slet ingen tvivl om det, men dog lidt dyr i forhold til hvad man egentlig får for pengene.

8
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Alex Vause – Burger Anarchy' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved