Baconcheeseburger
– Downtown Diner

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista har været forbi Downtown Diner for at se på deres burgermenu. Læs her hvad han synes om deres standard burger med ekstra ost og bacon. 

BOLLEN

Downtown Diners burgerboller er bløde, ikke ristet ret meget. Normalt er det sådan vores Mad-Lanista kan lide dem. Men i det her tilfælde er der slet ikke nok substans i bollen til, at den overhovedet kan holde sammen på burgeren. Men den smager godt, med en let sødme.

BØFFEN

Dette er desværre en af de kedeligste bøffer vores Mad-Laniasta har fået. Den smager ikke af meget og så er den overstegt, så alt saften er forsvundet. Den er alt for fast, og det gør at bollen ikke kan klare strabadserne.

FYLDET

Det kan godt være bøffen ikke var noget ved, men fyldet er ganske fint. En god salat, der ikke bare er en iceberg salat. Bacon som er stegt lige i underkanten af hvad vores Mad-Lanista fortrækker, men det er stadig lidt sprødt. Og så en rigtig velsmagende ost. Masser af smagsnuancer som er med til at hjælpe burgeren på den front.

TILBEHØRET

Meget standard pommes frites. Ingen overraskelser her. De kan dog godt være sprødere, men de har en meget pæn farve. Og så er der tilpas mange af dem. De er dog måske lige i dyre ende.

DYPPELSEN

En chilimayo med masser af smag. Den er luftig og der er tilpas meget af den, men den er ikke lige så stærk som man forventer en chilimayo er. Og denne burde ikke koste ekstra nå man betaler 29 kr. for standard pommes frites.

DRIKKELSEN

En flaske cola er en flaske cola, ikke nogen overraskelser der. Og til 25 kr. pr. flaske så er det også standard københavnerpriser.

PRISEN

Hele måltidet har en samlet pris på 143 kr. eftersom ost og bacon tilsammen koster 15 kr. ekstra, og chilimayoen koster 5 kr. Det er lige i overkanten af, hvad sådan et måltid skal koste, men der er ikke nogen tvivl om at man betaler for lokationen i Indre By i København.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Der er lidt points for den autentiske servering af et diner måltid. Og lidt for ikke at bruge iceberg salat. Men ellers er der ikke rigtig nogen overraskelser ved dette burgermåltid.

Vores Mad-Lanista har været forbi Downtown Diner for at se på deres burgermenu. Læs her hvad han synes om deres standard burger med ekstra ost og bacon.  BOLLEN Downtown Diners burgerboller er bløde, ikke ristet ret meget. Normalt er det sådan vores Mad-Lanista kan lide dem. Men i det her…

En baconcheeseburger må se sig slået

Bollen - 7
Bøffen - 4
Fyldet - 8.5
Tilbehøret - 7.5
Dyppelsen - 7
Drikkelsen - 6
Prisen - 5.5
Et kejserligt touch - 6

6.4

En okay burger, dog lidt for dyr. En lidt kedelig bøf, men resten af burgeren er egentlig ganske fint. Og så desværre nogen lidt bløde pommes frites.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Baconcheeseburger
– Downtown Diner' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved