Mad-Lanista på forsiden af Søndagsavisen

En ekspert er født, sådan rent officielt

Vores Mad-Lanista har i denne uge Søndagsavisen fundet vej helt frem til forsiden i forbindelse med den store burgertest, som han lavede sammen med dem for en måneds tid siden.

Det hele startede med en opringning af Niels fra Søndagsavisen, som ville høre om han kunne få fat i Anders Kvist, manden bar Burgerimperiet. Og efter at have fortalt om sin ide til en stor burgertest af landsdækkende burgerkæder, så var vores Mad-Lanista frisk på udfordringen.

Anders var på tur med Søndagsavisen for at finde frem til den bedste fastfood burger. Der blev gjort stop ved Statoil, Shell, Q8, Sunset Boulevard, McDonalds og Burger King. Hver “restaurant” diskede op med deres burger-flagskib, som alle nøje blev testet af Mad-Lanistaen. Det blev en dag hvor vores Mad-Lanista fik spist en masse burgere, og der blev da også fundet en vinder og en taber.

Du kan læse de individuelle vurderinger af de seks burgere lige her.

Med artiklen i Søndagsavisen er Burgerimperiet for alvor blevet sat på det Danske burgerkort. Det har allerede nu givet en masse trafik ind på siden, en masse forslag til nye steder der skal testes og selvfølgelig også en masse nye følgere på både Instagram og facebook. Tusind tak for det. Det er med til at give os endnu mere blod på tanden, og med til at fasteholde lysten hos os, til at erobre endnu flere burgere, så vi til sidst har alle burgere i hele Danmark på vores liste. På den måde vil du kunne se, lige meget hvor du er henne af i Danmark, hvor du får den bedste burger i nærheden af dig. Og det må da siges at være public service 🙂'En ekspert er født, sådan rent officielt' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2016 DESIGNafd. All rights reserved