Bøfsandwich – MIB

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Endnu en burger må se sig slået på Northside. Denne gang har vores udsendte Madgladiator kastet sig over en Bøfsandwich fra MIB. Læs anmeldelsen af den her. 

Bollen

Dejlig blød smør bolle, som er fedtet på den helt rigtige måde. Meget lækker.

Bøffen

Bøffen er meget fint stegt let rosa og den er meget velsmagende. Den er måske en smule for lille til resten af burgeren.

Fyldet

Meget købeagtigt fyld. Ikke videre interessant, men den brune sovs derimod er meget lækker. Det gør den selvfølgelig ikke super let spiselig som festivalburger. Men MIB sørger for ordentligt træbestik. Så et sted at sidde er klart at foretrække, med denne burger.

Prisen

65 kr. er ret standard for en festival burger, men derfor behøver man ikke at sænke kvaliteten for at maksimere profitten på burgeren. Så lidt mere hjemmelavet hjemmelavet fyld, tak.

Et kejserligt touch

Det kan godt være at en burger med masser af brun sovs, ikke er specielt praktisk, men ikke desto mindre har vi ladet os fortælle, at den er rigtig god for de tømmermandsramte. Det er klart et plus. Men den kunne måske godt være mere hjemmelavet.

 

Endnu en burger må se sig slået på Northside. Denne gang har vores udsendte Madgladiator kastet sig over en Bøfsandwich fra MIB. Læs anmeldelsen af den her.  Bollen Dejlig blød smør bolle, som er fedtet på den helt rigtige måde. Meget lækker. Bøffen Bøffen er meget fint stegt let rosa…

Brun sovs for alle pengene

Bollen - 8
Bøffen - 7.5
Fyldet - 6
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 7.5

7.1

En klassisk bøfsandwich. Ikke det mest praktiske, men bestemt en god kur mod tømmermændende på en festival. Og det er da også ganske god.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Bøfsandwich – MIB' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved