Burger’n – Mikuna

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Madgladiator på Northside nåede lige en sidste burger her på falderebet. Og denne gang er det en vegansk burger fra Mikuna. Læs her hvad hun synes om den. 

Bollen

En øko vegansk grovbolle danner rammen om resten af indholdet. Den er lækker og grov. Meget fint til en festivalburger. Den fylder godt i maven, så man er klar til mere alkohol :)

Bøffen

En meget velsmagende og velkrydret “koFRIbøf” er hvad man får. Soya baseret og meget lækker. En meget fin størrelse til burgeren.

Fyldet

Man får rigtig meget fyld med i burgeren, men vi vil fremhæve den hjemmerørte veganske ailoi og den hjemmegjorte chilimarmelade. Klart to meget interessant elementer i denne burger.

Og så selvfølgelig løgringene, som klart hjælper med et lidt mere fedt smagsindtryk. Hvilket klart er at foretrække, hvis man synes brugeren mangler noget kød :)

Prisen

65 kr. for en burger på Northside virker til at være stadardprisen. Det har de i hvert tilfælde alle sammen kostet indtil nu. Men denne burger er bestemt hver en krone værd. Mange virkelig lækre råvarer.

Et kejserligt touch

Bestemt en burger der smager som de lover den gør, jævnført plakaten. Den er sprød, saftig, frisk, fedtet, syrlig, sød og salt på samme tid. En virkelig lækker festivalburger. Kan klart anbefales her på falderebet.

Vores Madgladiator på Northside nåede lige en sidste burger her på falderebet. Og denne gang er det en vegansk burger fra Mikuna. Læs her hvad hun synes om den.  Bollen En øko vegansk grovbolle danner rammen om resten af indholdet. Den er lækker og grov. Meget fint til en festivalburger. Den fylder…

En veganer burger må se sig slået

Bollen - 6.5
Bøffen - 7
Fyldet - 7.5
Prisen - 7.5
Et kejserligt touch - 8.5

7.4

En vegansk festivalburger med masser af forskellige smagsnuancer. Virkelig lækker af en festivalburger at være.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Burger’n – Mikuna' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved