Café Sporvejen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En hverdagsaften sendte vi en af vores Madgladiatorer og vores Mad-Lanista til Café Sporvejen for at tage hul på erobringen af deres mange burgere. Læs her hvad de synes om stedet.

Café Sporvejen lokalet

STEMNINGEN OG LOKALERNE

Café Sporvejen er et meget specielt sted. Måske Danmarks mindste burgerbar.

Den er indrettet som de gamle sporvogne fra Københavns gader. Så der er ikke plads til ret mange mennesker på Café Sporvejen. Men dem der er plads til, får en helt unik oplevelse på burgerbarens små sæder. Det hele er med til at skabe en meget speciel, dog meget hyggelig stemning. Dertil er hele Burger Baren indrettet med ting fra dengang da sporvognene var aktive i København. Væggene er udsmykket med alt fra gamle prisskilte og plakater, som giver et blik i hvordan livet var på sporvognene den gang.

SERVICEN

Servicen kan man bestemt ikke klage over. Tjeneren er meget frisk og glad, og smilede fra vores udsendte erobrere træder ind af døren til de går igen. Det er kun med til at gøre hele oplevelsen af Café Sporvejen endnu bedre.

Café Sporvejen Menuen

MENUEN

Café Sporvejen har et stort udvalg af både burgere og drikkevare. Alle burgerne er meget forskellige og til en meget overkommelig pris. Dertil har Café Sporvejen også et stort udvalg af omeletter. Så hvis man ikke er så meget til burger (hvilket ville være lidt underligt, hvis du spørger os) så er der også alternativer.

ET KEJSERLIGT TOUCH?

Der er noget helt specielt over stemningen og atmosfæren på Café Sporvejen. Det er ikke noget man ser mange andre steder og det skal de have points for. Klart et sted man skal opleve hvis man er på de kanter.

En hverdagsaften sendte vi en af vores Madgladiatorer og vores Mad-Lanista til Café Sporvejen for at tage hul på erobringen af deres mange burgere. Læs her hvad de synes om stedet. STEMNINGEN OG LOKALERNE Café Sporvejen er et meget specielt sted. Måske Danmarks mindste burgerbar. Den er indrettet som de…

Et hyggeligt lille sted stod for skud en hverdags aften

Stemningen/lokalerne - 8.5
Betjeningen - 8
Menuen - 7
Et kejserligt touch - 7.5

7.8

Muligvis Danmarks mindste Burger Bar, men den betyder ikke at det ikke kan være proppet med stemning. Klart et sted man skal opleve hvis man kommer forbi Gråbrødretorv i København.

8

Du finder Café Sporvejen på Gråbrødretorv i Indre By i København. Læs mere på deres hjemmeside

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Café Sporvejen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved