Cheeseburger Slider
– Greasy Spoon

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vi har haft sendt vores Mad-Lanista et smut på Greasy Spoon for at erobre nogle af de forskellige sliders som de tilbyder. Læs her hvad han synes om deres Cheeseburger Slider.

BOLLEN

Det er en klassisk Greasy Spoon bolle. Med masser af sesam, lige som de almindelige boller. Dette er blot slider-udgaven. En let sødme og så holder den faconen helt fint gennem hele måltidet.

VEGETAR BØFFEN

En meget “lige ud af landevejen”-bøf. Den er stegt til perfektion, men den kunne måske godt være lidt større. Bortset fra det, så smager den virkelig godt.

FYLDET

En meget velsmagende ost, men lidt for meget af det gule French’s Sennep. Det får det hele til at smage af en McDonalds cheeseburger, hvilket er lidt synd.

Derudover er der også lidt rustikke, hjemmesyltede agurker, som klart klæder burgeren.

PRISEN

42 kr. er bestemt en fair pris for en slider af denne kaliber. Man kunne måske godt have brugt et salatblad eller lignende, bare lige for at give det sidste.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Sliders er altid sjove, men denne må siges at være en meget klassisk cheeseburger i miniudgave uden de vilde overraskelser.

Vi har haft sendt vores Mad-Lanista et smut på Greasy Spoon for at erobre nogle af de forskellige sliders som de tilbyder. Læs her hvad han synes om deres Cheeseburger Slider. BOLLEN Det er en klassisk Greasy Spoon bolle. Med masser af sesam, lige som de almindelige boller. Dette er blot…

En cheese-slider må se sig slået

Bollen - 8
Bøffen - 8
Fyldet - 6
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 3

6.6

En hæderlige slider, med masser af smag og fylde og til en yderst fair pris.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Cheeseburger Slider
– Greasy Spoon' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved