Dixie Cheeseburger
– Dixie Burger – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

En Cheeseburger fra Dixieburger er den sidste burger vi når, i denne omgang, på dette års Roskilde Festival. Men vi synes bestemt selv at vi har været omkring mange forskellige burgere, så vi håber du kan bruge det til noget, her på falderebet. Læs anmeldelsen af Dixie Cheeseburgeren her under.

Bollen

En økologisk, umiddelbart hjemmelavet bolle, som er blevet pænt ristet inden serveringen. Men er stor og luftig og sådan lidt ciabatta-bolle-agtig.

Bøffen

Bøffen i det her tilfælde minder mere om en flad kødbolle end en egentlig hakkebøf. Den er ikke helt hvad man forventer. Den er klart mere fast end en hakkebøf, og så er den rørt op med en masse krydderier, så det er bestemt ikke fordi den mangler smag, men den kunne godt være mere saftig.

Fyldet

En skive cheddar, to skiver jalapeños og lidt icebergsalat er det, der udgør fyldet i denne burger. Ikke just prangende. Det højner bestemt ikke oplevelsen af burgeren.

Prisen

65 kr. for en festival burger er som sådan helt fint, men hvis man ser på hvad man får, så er denne burger ikke rigtig pengene værd. Ikke hvis du spørger vores Mad-Lanista i hvert tilfælde.

Det kejserlige touch

For en gang skyld en burger der er varm når man får den, og bollen er fint ristet, men der er umiddelbart også det eneste gode der er at sige om den her burger.

En Cheeseburger fra Dixieburger er den sidste burger vi når, i denne omgang, på dette års Roskilde Festival. Men vi synes bestemt selv at vi har været omkring mange forskellige burgere, så vi håber du kan bruge det til noget, her på falderebet. Læs anmeldelsen af Dixie Cheeseburgeren her under. Bollen…

Den ene af Dixie's burgere må se sig slået

Bollen - 6.5
Bøffen - 1
Fyldet - 2
Prisen - 3
Et kejserligt touch - 1

2.7

En lidt mærkelig burger, med ost og jalapeños og en bøf der er mere en flad kødbolle end en hakkebøf er hvad man får hvis man går til Dixieburger.

3
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Dixie Cheeseburger
– Dixie Burger – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved