Double Cheeseburger – YOBURGER

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Dagen efter deres officielle åbning stod vores Mad-Lanista inde midt i YOBURGER for at smage på deres dobbelt cheeseburger. Læs herunder anmeldelsen af denne take-away burger fra YOBURGER.

Bollen

Bedre burgerboller skal man lede længe efter. En blød brioche bolle, der er smørristet på skæresiden, efter alle kunstens regler. Meget lækkert.

Bøfferne

Bøffen i deres kødburgere er af 100g oksekød, de er relativt flade, men med et højt fedtindhold, så de forbliver saftige. Og selvom at de er tynde, så formår YOBURGER stadig at lave dem medium stegte.

De bruge et krydderi på deres bøffer, der giver ret meget smag til kødet, men den ene bøf havde fået klart i overkanten af hvad den burde have fået, så den var desværre meget salt.

Der opstår dog et problem ved de sidste fire bider, hvor saften fra bøfferne har gennemvædet bollen, så det hele bliver en meget snasket omgang. Det er lidt ærgerligt.

Fyldet

Masser af rustikt, friskt og sprødt grønt salat og et par skiver frisk saftig tomat. De holder det hele meget simpelt, så der er hverken løg eller syltede agurker i burgeren. Der er tydeligvis fokus på at få det maksimale ud af meget få råvarer, og derved også holde tilberedningstiden nede.

Prisen

89 kr. for en dobbelt cheeseburger er en ganske fair pris for en velsmagende take-away burger. Klart pengene værd.

Det kejserlige touch

Man må sige at drengene fra YOBURGER brænder for at lave gode burgere. Hvis man kommer forbi YOBURGER på et tidspunkt, hvor der ikke er alt for mange mennekser, fortæller de vidt og bredt om deres burger og om hvorfor den er som den er. Så de har bestemt gjort sig en masse tanker om, hvad der er en god burger. Ingen tvivl om det. Det er der klart points for.

Vi kommer dog forbi igen på et senere tidspunkt, når rusen fra åbningen er faldet, for lige at tage pulsen på deres burger igen. For der er stadig nogle ting som ikke helt er på plads endnu, blandt andet manglede der et menukort og deres take-away emballage er endnu ikke den helt rigtige. Men de fortalte at det kommer. Så det er klart et sted vi holde øje med. Og vi skal nok sørge for at bruge anmeldelser af deres almindelige cheeseburger og deres veggie burger også.

Adressen

Du finder YOBURGER i starten af Nørregade i Indre By i København.

Dagen efter deres officielle åbning stod vores Mad-Lanista inde midt i YOBURGER for at smage på deres dobbelt cheeseburger. Læs herunder anmeldelsen af denne take-away burger fra YOBURGER. Bollen Bedre burgerboller skal man lede længe efter. En blød brioche bolle, der er smørristet på skæresiden, efter alle kunstens regler. Meget…

Selv en dobbelt cheeseburger må bide i støvet

Bollen - 10
Bøfferne - 8
Fyldet - 8.5
Prisen - 9
Et kejserligt touch - 7.5

8.6

En yderst fair pris for en doobelt cheeseburger og kvalitets råvarer er ordene for denne burger, masser af smag, men meget snasket.

9
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Double Cheeseburger – YOBURGER' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved