Guacamoleburger – Café Sporvejen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista erobrede Café Sporvejens Guacamoleburger, en hverdags aften. Læs her hvad han synes om den.

BOLLEN

Café Sporvejen bruge en købebolle med masser af sesam. Den smager fint, med en fin afballanceret sødme. Men den er lidt kedelig.

BØFFEN

En ret kedelig bøf. Den er stegt til perfektion, men den har ikke meget smag. Lidt som om den ikke er blevet krydret under stegningen.

FYLDET

 

Guacamolen udgør en stor del af denne burger. Det ligger navnet også op til, men det smager ikke af meget andet end avokado. Igen her mangler det hele lidt smag. Desværre, for det lød godt på papiret.

TILBEHØRET

Som tilbehør kan man kun få kartoffelbåde overtrukket med en krydderiblanding, de er meget købe agtige, og desværre ikke helt stegt sprøde.

DYPPELSEN

Som dyppelse vælger vores Mad-Lanista en mayo, hvilken viser sig at være en af de bedste hjemmelavede mayoer vores Mad-Lanista har smagt. Den er luftig og med masser af smag. En virkelig god mayo.

DRIKKELSEN

Vores Mad-Lanista har valgt en Bombay Pale Ale fra Nørrebro Bryghus. Dens syre passer fantastisk godt til den fede avokadocreme i burgeren.

PRISEN

97 kr. for en burger inkl. kartoffelbåde ville være en fair pris en burger, men kvaliteten af denne burger er ikke helt høj nok. Den mangler lidt førend den bliver alle 97 kr. værd.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Der er ikke ret meget der er værd at fremhæve ved denne burgere, det skulle da lige være den hjemmelavede mayo. Den virkelig god.

Vores Mad-Lanista erobrede Café Sporvejens Guacamoleburger, en hverdags aften. Læs her hvad han synes om den. BOLLEN Café Sporvejen bruge en købebolle med masser af sesam. Den smager fint, med en fin afballanceret sødme. Men den er lidt kedelig. BØFFEN En ret kedelig bøf. Den er stegt til perfektion, men…

Endnu en burger må se sig slået

Bollen - 6
Bøffen - 5
Fyldet - 5.5
Tilbehøret - 7
Dyppelsen - 9
Drikkelsen - 8.5
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 6

6.8

En lidt kedelig burger uden for meget smag. Men deres hjemmelavede mayo er virkelig god.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Guacamoleburger – Café Sporvejen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved